Grudi, guza ili pak stopala? 5 stvari na koje su svi frajeri opasno slabi

07/01/2021

Ima netko da se ne slaže?

1. Grudi i guza. Baš zbog ovoga frajeri se ne mogu odlučiti vole li više doggy ili pozu u kojoj ste vi gore, budući da su im i vaše grudi i vaša guza jednako primamljive.

2. Stopala. Ne, ne mislimo na one žestoke foot fetiše, već na općenito simpatiziranje vaših stopala, a posebice u, pogađate - štiklama. Naime, upravo su štikle na vašim stopalima najbolji mogući afrodizijak koji mu možete priuštiti.

3. Donje rublje. Osim ako ne živite zajedno, teško da će imati uvid u to što skrivate ispod odjeće i što mu osobito golica maštu. Iako možda mislite suprotno, frajerima je drag prizor vas u donjem rublju i samo u donjem rublju pa nemojte žuriti sa skidanjem i dozvolite mu da uživa u pogledu.

4. Seks na javnom mjestu. Kada je seks na javnom mjestu u pitanju, uvijek postoji opasnost da budete uhvaćeni i/ili uhićeni, stoga pažljivo birajte mjesta. No jedno je sigurno, seksu na javnom mjestu i svom tom adrenalinu niti jedan frajer neće moći odoljeti.

5. Seksi igre. Bilo da u krevet donesete igračke, promijenite uobičajenu rutinu ili započnete igru uloga, teško da će moći odoljeti. Zašto? Zato što frajeri vole da je seksualni život poprilično začinjen.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj