9 stvari za koje nikada ne biste pogodili da ga uzbuđuju!

27/06/2020

Za neke nam je stvari potpuno jasno, ali za ove...

1. Trash rock balada koja upravo svira na radiju. Zašto? Svirala je na radiju kad se prvi put ozbiljno pohvatao s curom na stražnjem sjedištu auta. Kad god je čuje, koža mu se naježi, a kroz glavu sinu sjećanja na prvi... okej, poluseks.

2. Vi bez šminke, kose podignute u čudnovatu konstrukciju na vrhu glave, u njegovoj staroj poderanoj majici. Vjerovali ili ne, frajeri misle da nište nije toliko seksi kao taj prizor. Još ako je jutro, a vi u ruci držite šalicu vruće mirišljave kave... Gotov je!

3. Popularni ženski parfem iz ranih devedesetih. Podsjeća ga na maminu prijateljicu na koju se užasno palio kad je bio pubertetlija. Ona je uvijek hodala u oblaku takvog mirisa.

4. On gol. Da, dobro ste pročitali. Ne vi, on. Kad ujutro s erekcijom prolazi pokraj ogledala, taj ga prizor dodatno napaljuje. Znali smo da su frajeri zaljubljeni u sebe, ali da se vole do te mjere, nismo znali!

5. Čiste, mirisne plahte. Ankete su pokazale da je taj trenutak jako seksi i ženama i muškarcima.

6. Vi znojni. Najseksi ste mu kad se vratite kući iz teretane i skinete prije tuširanja, pa mu za oko zapnu slatki mali grašci znoja na vašem dekolteu.

7. Vi s gitarom u ruci. Ili za klavirom. Ili harfom. Zapravo, bilo kojim instrumentom. Muškarcima su jako seksi žene koje odlično barataju nekim instrumentom. Hm, pitamo se zašto.

8. Komad torte s jagodama. Smokve. Kamenice. Škampi na buzaru koji se jedu prstima. Ne pitajte zašto. Uključite maštu.

9. Svađa. U pola svađe zaboravit će oko čega ste se svađali i početi vas promatrati kao vuk ukusnu ovčicu. Naprosto ste mu neodoljivi kad se tako jako razljutite.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj