9 frajera otkriva kada je za njih pravi trenutak da kažu "Volim te"

12/03/2019

Ponekad je reći "Volim te", ili bolje rečeno, odlučiti kada je pravi trenutak za reći te dvije moćne riječi najstrašnija stvar u vezi. Pitali smo 9 frajera kako oni znaju kada je došao trenutak za emocionalno se ogoliti...

1. "Moja bivša i ja smo bili najbolji prijatelji. Seks je bio odličan, a i mogli smo pričati o svemu. Kada sam shvatio da me nitko nikad neće "kužiti" poput nje, voljeti ju je postala najlakša stvar na svijetu. Tada sam znao da je pravi trenutak za izgovoriti to..."

2. "Iskreno nema pravila. Jednostavno znaš kad je pravi trenutak, sve ostalo je samo nagađanje. Rekao sam to jednom i mislio sam svaku riječ... Teško je, ali kad znaš da stvarno znači nešto, skupiš hrabrosti i prebrodiš strah."

3. "Mislim da se ta fraza olako koristi, tako da ću oklijevati s izgovaranjem tih riječi čak i kada se tako osjećam. Ako moram baš specificirati nakon koliko bih to vremena rekao, to bi minimalno trebalo biti 4-5 mjeseci. Osim ako ona to prva ne kaže..."

profimedia-0143690623

4. "Kod mene nema pravila. Bio sam u vezi od godinu dana i nisam joj nikad rekao da je volim, a bio sam i s curom tri mjeseca i rekao joj to. Obično mi je znak kada počnemo pričati o upoznavanju roditelja, ali još imamo one leptiriće u trbuhu."

5. "Uvijek pričekam barem mjesec dana, bez obzira na to koliko mi se sviđaju. Mislim da bi ih to prije uplašilo."

6. "Ženi koju sam na kraju oženio, sam rekao da je volim nakon tjedan dana. I prije sam to obično dosta brzo govorio, ali za nju sam jednostavno znao da je ona prava."

profimedia-0120811133

7. "Ja to ne govorim. Nikad nisam rekao djevojci da ju volim. Shvaćam to veoma ozbiljno i ne želim se razbacivati tom frazom. Želim znati da to stvarno nešto znači kada kažem to svojoj budućoj ženi, a ne da je to nešto što sam rekao svakoj s kojom sam imao nešto. a ne volim ni pričati o tome, čak ni moji prijatelji ne znaju da shvaćam to tako ozbiljno."

8. "Za pola godine? Tada se već osjećam obvezano da to kažem, ako dotad nisam."

9. "Rekao sam "Volim te" dvjema svojim curama dosad. Jednu sam oženio. Mislim da se s obje to dogodilo kada smo bili zajedno oko godinu dana, ali definitivno prije prve godišnjice!"

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj