9 frajera otkriva bi li pristali na prvi dejt za Valentinovo

15/02/2019

Valentinovo je prošlo, ali nas je natjeralo na razmišljanje... Kako bi bilo otići na prvi spoj na Valentinovo? Pitali smo ove dečke što oni misle o tome i bi li pristali na poziv na prvi dejt ako pada na Valentinovo, a odgovori variraju od umišljenog ne do ekstra entuzijastičnog da

1. "Ne to je ipak previše. Znači da bi se odmah zaljubila u mene"

2. "Da, naravno! Onda bih ubio dvije muhe jednim udarcem jer bi nam godišnjica uvijek bila na Valentinovo i ne bih morao kupovati dva poklona na dva različita datuma."

3. "Ne bih ju odbio, ali bih odgodio za neki drugi datum. Kao prvo, ne možete nigdje rezervirati stol za Valentinovo, a osim toga, ako bi joj bilo toliko bitno da nam prvi spoj bude baš na taj dan - ionako vjerojatno nije čista u glavi."

4. "Nisam siguran kako bih se osjećao po tom pitanju. Čini mi se malo pretjerano za prvi spoj, a i teško je naći slobodan stol u restoranu tad, ali opet bolje to nego biti usamljen."

5. "Osjećao bih se jako posebno zbog toga. To bi mi totalno podiglo samopouzdanje."

6. "Ja bih bio sretan kad bi me neka cura pozvala van na bilo koji dan u godini."

7. "Ovisi tko pita. Ako mi se cura sviđa, naravno da bih pristao! Ipak, mislim da bi većini likova to bilo previše..."

8. "Prvi su spojevi ionako čudni, ako tome još dodate presing Valentinova, prilično sam siguran da je cijela stvar osuđena na propast."

9. "Stvarno bih imao poštovanja prema curi koja bi se odvažila na tako odvažan potez. To bi mi odmah dalo do znanja da je cura kul i ima puno samopouzdanja."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj