8 stvari zbog kojih mu u trenu sva krv u tijelu pojuri prema...srcu!

12/02/2020

Suprotno čestom uvjerenju, frajeri nisu zaljubljeni samo u seks, nego i u ljubav...

Kada ga dočekate s kuhanim obrokom. Jer najbolji put do njegovog srca je kroz želudac. A frajerima je vjerojatno jedna od najdražih stvari doći doma nakon napornog dana i pojesti nešto što obožava i što ste napravili za njega.

Kada u naručju držite bebu. Nema veze pripada li vašoj sestri ili najboljim prijateljima. Pogledom na vas s djetetom u rukama momentalno će mu kroz glavu krenuti prolaziti razne slike vas kao obitelji, jednog dana.

Kada brinete o njemu dok je bolestan. Ima temperaturu, sve ga boli, i neprestano kuka kako nema ni snage ni volje ni za što. Ali mu je dovoljno dobro da primijeti kako ste počistili cijeli stan, skupili njegove prljave maramice i skuhali mu čaj. Da nije tako slinav, odmah bi vas poljubio.

Kada razgovarate s njegovim roditeljima. Zapravo, generalno kada vidi koliko se dobro slažete s njegovom obitelji. Jer posljednje što želi je biti u vezi s curom koja će stalno kontrirati njegovoj obitelji i gledati ih ispod oka.

Kada mu kupite nešto jednostavno zašto što ste ga se sjetili. Bez ikakvog posebnog povoda. No to mu znači puno jer mu pokazuje da mislite na njega i onda kada nije kraj vas. A to je osjećaj koji mu itekako imponira.

Kada se namjerno tučete. Na primjer jastucima. I povremeno škakljate, i vrištite, i štipate se, i umirete od smijeha. I zapravo, iako ne radite ništa posebno, uživate u zajedničkim gluparenjima.

Kada se probudi kraj vas. Možda su neki frajeri preveliki frajeri da bi to ikada priznali, no jedna od najdražih stvari ikad im je buđenje uz voljenu osobu. Kada se probudi usred noći, ili ujutro, i vidi vas ušuškanu kraj njega, odmah mu je toplo oko srca.

Kada ga podsjetite zašto se zaljubio u vas. Bilo nekom svojom ludorijom, ili simpatičnom porukom, ili izjavom koji će samo on skužiti i baš nitko drugi. I kada se uvijek iznova prisjeti onih početaka veze i čime ste ga osvojili. I kada ga podsjetite koliko mu je drago što vas ima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj