8 stvari koje ne želite pronaći u njegovom autu

15/11/2016

Zaslužujete puno više od naljepnica s lošim šalama...

1. Osvježivač mirisa koji miriše kao muški parfem. Ima li vaš dragi obješen borić koji mirirši kao da je došao u paketu s njegovim dezodoransom, postoji mogućnost da pokušava prekriti miris nekog drugog, ili neke druge žene. Budite na oprezu!

2. Plišane kocke za jamb. On vjerojatno smatra kako je 'The Big Bang Theory' najsmješnija serija na televiziji, ikad! Uostalom, kada ste zadnji put vidjeli da netko u autu ima plišane kocke i pritom se dobro zabavlja? Nikad jer su ljudi koji imaju plišane kocke zapeli duboko u 70-ima! Ovo je frajer koji vas neće uspjeti iskreno nasmijati, iako će to očajnički pokušavati cijelo vrijeme.

3. Nepotrebni gadgeti. Kao na primjer produžeci držača za šalice. On je toliko ufuran u neki svoj svijet da doista troši novac na gadgete koje ne bi kupili ni oni koji su ih izmislili. Kraj njega ne možete izvući svoj Macbook bez da idućih par sati slušate kako su Apple proizvodi preeeeecijenjeni i kako je Android, bilo koji, sto puta bolji od vašeg iPhonea.

4. Smrdljiva torba iz teretane. Divno je imati naviku redovitog vježbanja koje je važno i zdravo za nas, a divno je imati i frajera kojemu se iscrtava baš svaki mišić na tijelu. Ali, ako ne može pronaći vremena nakon vježbanja da izbaci iz auta smrdljivu torbu i odjeću stavi na pranje, pitanje je koliko će vremena imati za bilo što drago.

5. Naljepnice za auto. On ima toliku potrebu za izražavanjem svog mišljenja da ga mora podijeliti sa svima koji imaju pogled na njegov auto. Da, on je onaj frajer koji ulazi u svaku raspravu na Facebooku za koju, kada ju vidite, pomislite kako se nitko normalan ne bi u nju upustio. I da, on je vjerojatno nepopravljivi idealist i utopist. Dalje!

6. Korištene maramice. Ako mu je auto prepun korištenih salveta i maramica, pitanje je kakva je tek njegova soba. Vjerojatno je katastrofalno neuredna, no možda imate sreće pa ju malčice pospremi prije nego dođete. Upitno je općenito koliko ovakav frajer drži do higijene. Mi ne bismo testirali!

7. CDi. Vjerojatno je riječ o frajeru koji misli da je Beyonceina limunada doista napitak. CDi su super, no uz Spotify, što će vam više CDi? A i što će vam frajer koji će vas stalno peglati odabirom 'najboljih albuma ikad' i redovito imati potrebu glazbeno vas (pre)odgojiti.

8. Barem četvrtina svih njegovih stvari na zadnjem sjedištu. Poruka koju čitamo između redaka je poprilično jasna - on je toliko zaokupljen sobom i svojim životom da ga ni najmanje nije briga što su na sjedalu na kojem biste vi trebali sjediti 4 knjige i 3 hoodice. On je uvijek okružen hrpom svojih stvari, a želite do njega, naviknite se na probijanje kroz hrpe robe, praznih kutija od cipela i svega ostaloga...Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj