8 frajera koje ćete upoznati na faksu

24/06/2013

Ako upravo krećete na fakultet, steknite prednost i na vrijeme saznajte kakve sve frajere tamo možete očekivati!

1. Dečko kojeg ste davno upoznali

Sigurno ćete upoznati nekoga koga ste upoznali nekada davno, možda na nekom tulumu, preko zajedničkog prijatelja. On vas se vjerojatno sjeća kao cure s buntovnom fazom, aparatićem za zube. No unatoč tome što vas je možda vidio u vašem najgorem izdanju, ovaj bi vam dečko mogao postati jedan od najbližih prijatelja.

2. Superzgodni sportaš

Ako s vama na predavanjima bude takav, a sigurni smo da hoće, nećete ga moći ne uočiti. Vjerojatno nećete moći skinuti pogled s njega. On je super popularan, najboljeg tijela koje ste uživo vidjeli, a možda i super pametan. Nemojte vjerovati predrasudama o prezgodnim i preglupim frajerima, jer sigurno nisu svi isti. Možda se radi super pametnom dečku koji još k tome dobro izgleda i posvećuje pažnju svojem tijelu. Svakako ispitajte teren!

3. Štreber

On je dečko kojeg na fakultetu poznaju apsolutno svi, od kolega, do profesora. Sudjeluje u svim mogućim zbivanjima vezanim uz fakultet i uz to, ima odlične ocjene i sve polaže u roku. Možda uz sve to i odlično izgleda, ali pitanje je koliko je taj tip doista uhvatljiv. Ako i budete završili s ovakvim frajerom, pazite da mu ne postanete samo još jedna od obaveza. Tisućusedamstošezdesetprva po redu!

4. Partijaner

On je bio na apsolutno svakom partiju, svi ga u društvu obožavaju i svi jedva čekaju kada će s njim popiti kavu ili otići u ludi provod. Super je zabavan i jako seksi. Vjerojatno ga toliko stalkate na Facebooku da vam njegov profil iskoči čim unesete prvo slovo njegovog imena. I potpuno je razumljivo zašto. Samo pazite da fascinacija njime ne prijeđe u pravu opsesiju!

5. Dobrica

Iako ste možda godinama imali isti raspored predavanja i redovito ga susretali na faksu, nekako vam i nije padao na pamet. Zapravo, kada biste morali nabrojati sve ljude koje ste na faksu upoznali, pitanje je da li biste se njega uopće sjetili. A onda ga odjednom primjećujete na dan vaše promocije, uviđate koliko je simpatičan, sladak i dobar. I pomišljate kako bi bio savršen za vas. E pa pouka je, primjetite ga i uzmite u obzir na vrijeme, prije nego bude prekasno!

6. Naizgled savršen

Kada biste na papir napisali sve njegove osobine, vjerojatno ne bi bilo niti jedne loše. I stalno mislite kako bi on bio najsavršeniji dečko ikad! No kada ga jednom doista upoznate, shvatite da je on bio dobar samo u teoriji, ali u praksi ipak nešto ne štima. Ne možete točno odgonetnuti što, no svakako ga zaboravite ako imate takav osjećaj!

7. Dečko iz Narnije

Zašto Narnija? Zato što je njegova seksualnost skrivena poput Narnije, duboko na kraju nekog ormara. Koliko god ga svi voljeli, ponekad imate osjećaj da je on potpuno aseksualna osoba. Niste nikada primjetili da nekoga gleda, niti je on ikada izjavio da mu se netko sviđa. Postoji velika mogućnost da vas dvoje nikada nećete biti zajedno, ali ćete zato možda postati odlični prijatelji zato što je on - gay!

8. Buntovnik

On uvijek ima stav zločestog, mračnog dečka! Uglavnom je tih, što samo produbljuje misterij kakav je zapravo i istovremeno vas privlači još više! Svakako mu dajte šansu i saznajte što se skriva iza te opake fasade! Možda vas ugodno iznenadi!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj