7 znakova da mu je sve više stalo do vas

28/09/2020

U što ga manje stvari prepoznate, to možete biti sigurniji da s njim samo gubite vrijeme...

1. Šalje vam poruku samo kako bi vas pozdravio, poželio vam laku noć, razvedrio vas za početak dana... Frajeri inače nisu od puno riječi, stoga, javlja li vam se 'bez nekog posebnog razloga', budite sigurni da je pao na vas.

2. Redovito vas zove. Ako poruke znače nešto, onda pozivi samo znače još više. Znače da misli na vas, da su mu želudac zaposjeli leptirići i da jedva čeka čuti vam glas.

3. Njegovim ste prijateljima odjednom postali mrski. Ne zato što im se ne sviđa odabir njihovog prijatelja niti zato što imaju išta protiv vas, nego iz jednostavnog razloga što on toliko voli provoditi vrijeme s vama da njih pomalo sve više zapostavlja.

4. Spreman je na sve moguće kompromise. I kada kažemo sve, doista mislimo da nema te stvari oko koje nije spreman pregovarati s vama.

5. Podrazumijeva se da ste njegova pratnja. Pozvan je na svadbu svog rođaka, rođendansku proslavu svojih prijatelja, svečani ručak povodom godišnjice braka njegovih roditelja... Gdje god da ide, on smatra kako se podrazumijeva da dolazi i vašoj pratnji.

6. Vi ste dio svakog njegovog plana. Kada priča o budućnosti i planovima, redovito čujete 'mi'. On već računa da ćete zajedno s njim koračati kroz život.

7. Potpuno mu je normalno da ostavlja svoje stvari kod vas doma i da se ne žuri vratiti se po njih. Dapače, redovito vam daje do znanja kako ubuće s vama želi provoditi maksimalno puno vremena...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj