7 super vrućih Instagram profila koji će vas (za)grijati u hladnim danima

24/09/2021

Za vas smo odabrali samo najbolje, zato odvojite nekoliko minuta za potpuno uživanje u pogledu.


Nick Bateman

nick bate

Dobra vijest je to što ovaj dečko toliko voli biti bez majice, da nam je trebalo dosta vremena da izaberemo najbolju sliku. Ipak, ne žalimo se.


Jon Kortajarena

korajanera

Ovaj seksi Španjolac na slikama je uglavnom obučen, ali nećemo sitničariti. Također, obožava životinje, što je svakako veliki plus.


Jordan i Zac Stenmark

jordan i zac

Što je bolje od jednog zgodnog muškog modela? Dva i gotovo identična. Upoznajte blizance Zaca i Jordana, koji su u modnom svijetu od 2011. godine, a osvojili su brojna ženska srca diljem svijeta.


Marlon Teixeira

marlon

Brazilci su zaista nezamjenjivi, a jedan od dokaza za to je i zgodni Marlon. Obožava surfanje, skejtanje, putovanja, odlaske na plažu i gledanje filmova. Zvuči kao savršen frajer, a tako i izgleda.


David Gandy

gandy

Jedna slika govori više od tisuću uzdaha.


Sean O'Pry

sean o

Ako dosad niste znale za ovog ljepotana, obavezno bacite oko na spot Taylor Swift - "Blank Space". Razumijemo vas skroz ako vam završi na repeatu!


Nathan Owens

owens

Na svom profilu, Nathan se često ispod slika zahvaljuje raznim suradnicima pa je vrijeme da se i mi zahvalimo na nečemu. "Muchas gracias" na onome tko je zaslužan za ovakvog ljepotana zaraznog osmijeha.

Photo credit: Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj