7 stvari zbog kojih će biti lud za vama!

08/05/2020

Svaki znak pažnje biti će mu velika radost...

Priprema večere bez najave. Čekate ga da dođe s posla, a on je gladan i umoran. Najljepša stvar kojom ga možete obradovati je fina večerica, a pogotovo ako se na meniju nađe njegovo omiljeno jelo.

Karte za koncert ili utakmicu. Naravno, jednom, uskoro, kada to ponovno bude moguće. Priuštite mu spektakl. Ako voli izaći u kino, nabavite karte za film. Uvjereni smo da će biti zadovoljan jer znate što mu se sviđa i poštujete njegov odabir, dapače, predlažete zajednički odlazak.

Poklon. Ne mora biti nešto skupo niti spektakularno. Nabavite mu stvar za koju znate da je priželjkuje. Biti će vam zahvalan. I vi volite biti nagrađivani, zar ne?  

U trgovini kupite njegove omiljene grickalice. Pogotovo kada je riječ o zalogajčićima koje vi ne konzumirate. Tada će znati da ste posebno mislili na njega obavljajući usputnu kupovinu.

Obavite neki poslić umjesto njega. Vašem odabraniku značit će mnogo kada umjesto njega odete do kemijske čistionice, na poštu ili u banku. Usluge su geste koje svi cijene.

Pošaljite mu poruku. Poruke u kojima iskazujete ljubav i romantiku, poželjne su. Drugi tip poruka u kojima samo provjeravate gdje je i s kim, ne trebaju biti prečeste i napadne, osim ako se bojite da nešto taji od vas. U suprotnome ih nemojte prakticirati.

Seks iznenađenja. Ne moramo uopće objašnjavati zašto. Pustite mašti na volju!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj