7 stvari koje dečki žele u krevetu ali vam to nikada neće reći

18/06/2016

Iznenadit ćete se!

Koliko puta ste samo razmišljale što on točno želi u krevetu i kako mu priuštiti vrhunski užitak? Znamo da vas je to pitanje stalno mučilo, pa smo se potrudili saznati što dečki zapravo žele u krevetu.


1. Stvaranje prvog koraka

Ništa ne može otkriti koliko ga želite nego nagli zagrljaj i poljubac. A dalje znate gdje to vodi ... Dakle, preuzmite inicijativu.


2. Priuštite mu užitak

Volite li kada nešto dobijete, a da niste ni pitali? Dakle, ni muškarci se ne razlikuju po tome od vas. Zato vam savjetujemo da odaberete njegova omiljena mjesta za seks i koristite male trikove u krevetu (koje on obožava).


3. Seksi garderoba

Odaberite specijalan outfit za večer, kojem on neće moći odoljeti. Fokusirajte se na boje koje on voli, i naravno uskladite dobro rublje s cjelokupnim stylingom.


4. Uzdasi

Koliko god vam ovo bilo pomalo neugodno, ako mu priuštite seksi uzdahe budite sigurni da će vaše igrice u krevetu dostići viši nivo. Otvoreno mu recite što želite i što vam se sviđa. Bonus: priuštite mu dirty talk.


5. Zaboravite na krevet i pronađite novo mjesto

Tko kaže da je za dobar seks potreban dobar krevet? Pronađite neko drugo mjesto u kući i naravno - uključite nove poze. Vrlo hrabri parovi mogu slobodno isprobati seks i izvan kuće!


6. Običan seks

Ako ste zaljubljeni, sigurni smo da uživate u vođenju ljubavi sa svojim partnerom. Ponekad i običnim seksom možete zadovoljiti sve vaše i njegove potrebe. Nemojte nikada zaboraviti na svoje najdublje tjelesne želje! Vjerujte, svidjet će mu se vaša nova uloga.


7. Romantičan seks

Možda će vam ovo na prvi pogled djelovati šokantno, ali većina muškaraca povremeno voli napraviti pravu romantičnu atmosferu. Ruže u spavaćoj sobi, vino i mirisne svijeće, s dugim poljupcima i zagrljajima, još će vas više zbližiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj