Dragi, misliš li ti uskoro svršiti?

31/08/2016

Možda se jednostavno... hm... pripremao malo previše.

Za razliku od žena, muškarcima ne treba puno kako bi postigli orgazam. Oni ne moraju pod svaku cijenu u seks uključivati osjećaje. Zapravo, s njima je poprilično jednostavno – i najnespretnija igra s njegovim penisom dovest će ga do željenog vrhunca prije ili kasnije. Pa, ako vaš frajer ne može postići orgazam, onda za to postoji dobar razlog.

1. Pijan je... poprilično. Postoje oni frajeri koji vole popiti malo kako bi izdržali malo dulje, a postoje i oni koji u tome pretjeraju. Da, umjerena doza alkohola super je, posebno za one s nešto slabijom samokontrolom... sve dok se ne napije do te mjere da seks traje vječno dok on mrmlja nešto što ne znate je li izjavljivanje ljubavi ili pokušaj prljavog razgovora, a onda zaspe. Ipak, ponekad nije tako očito. Ne mora biti mrtav pijan da njegov penis jednostavno ne bi funkcionirao, ali ako njegov penis nakon izlaska ne surađuje, opravdano možete sumnjati na alkohol.

2. Pod stresom je. Ako stres nešto zna, onda je to kako ubiti trenutak. I, iako u dvadesetima ne bi trebali biti pod tolikim stresom da on utječe na naš performans u krevetu, nije rijetkost. Štoviše, možda je njegov performans upravo to što ga i stresira. Možda je toliko zabrinut da će vas razočarati, da praktički morate navijati i činiti sve kako bi mu dali do znanja da je sve OK. Samo polako.

3. Ima zdravstveni problem kojega nije svjestan. Postoje očiti problemi poput povijesti erektilne disfunkcije, no niz drugih stvari mogu utjecati na njegov penis: problemi sa srcem, dijabetes, multipla skleroza... čak i određene operacije mogu u potpunosti onemogućiti njegovu mogućnost za dobivanjem erekcije. Također, važno je napomenuti kako erektilna disfunkcija nije problem koji se događa sam od sebe. Ona može biti prouzrokovana nizom drugih problema.

4. Pretjerao je u „pripremi“. Ako je očekivao seks, a posebno prvi put, činjenica je da je bio nervozan i vjerojatno je prije susreta masturbirao kako seks ne bi završio prije nego počne (da, muškarci se „pripremaju“ za seks). Postoji mogućnost da je pretjerao i da se njegov penis jednostavno nije stigao oporaviti.

5. Suzdržava se kako bi se iskazao. Neki su frajeri jednostavno uvjereni da biti dobar u krevetu znači razmišljati biti potpuno neprisutan u trenutku kako bi maksimalno odgodio orgazam, a vas doveo do stanja u kojemu jednostavno ne možete više. Iako to rijetko ispadne dobar seks, kod takvih je frajera komunikacija ključna. Dajte mu do znanja da želite da svrši. Ako vas ne posluša, budite glasniji, a ako nastavi istim tempom misleći kako je bog seksa i kako ćete vi svima pričati kako ste spavali s obaračem svi rekorda, recite mu da ima pet minuta da svrši, inače odlazite.

6. Njegov penis ima posebne potrebe. Penisi su, baš poput ljudi, bića s navikama. Ako uvijek masturbira određenim tempom ili na određen način, postoji velika mogućnost da je njegov penis naviknut na samo jedan tip stimulacije i samo na njega i odgovara. Vjerovali ili ne, može se dogoditi da je njegov penis jednostavno naviknut na njegov čvrst stisak, određen kut ili njegova ruka jednostavno može ono što vaša (i vjerojatno nijedna) vagina ne može. Da bi se taj problem riješio, on jednostavno mora prestati masturbirati kad je s vama kako bi se njegov penis prilagodio na novi oblik stimulacije.

7. Uzima nove lijekove. Ako je nedavno promijenio lijekove ili počeo uzimati nešto novo, a zaklinje se kako nikad nije imao problema u krevetu, postoji velika mogućnost da su upravo ti lijekovi ono što stoji na putu između vas i vašeg orgazma. Postoji bezbroj lijekova s nuspojavama koje bi mogle utjecati na njegov penis, no, čak i ako je posve siguran da u njima leži problem, vaš se partner mora posavjetovati s liječnikom prije nego prestane uzimati lijek ili se prebaci na drugi. Njegovo opće zdravstveno stanje ipak je važnije od orgazma.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj