7 grijeha koje frajeri neće oprostiti ni najslađim curama!

30/03/2020

Prestanite na vrijeme jer, koliko god bile lijepe i privlačne, zbog ovih grešaka mogli biste propustiti dobru priliku...

Neprestano smijuljenje

Muškarci obožavaju kad se smijete njihovim šalama, ali ako šale nisu smiješne i ako se potencijalni izabranik uopće ne trudi biti smiješan, vaše hihotanje činit će se neiskrenim. Također, mogla bi ga početi brinuti vaša psihička nestabilnost.

Pogledi bez treptaja

Muškarci žele biti doživljeni kao zanimljivi sugovornici i žele da budete zadivljeni njihovom intelektualnošću, ali postoji granica između pozornog slušanja i pomalo jezivog intenzivnog gledanja u njegovo lice bez imalo treptanja.

Hvalisanje

Svaki bi muškarac na svoj način volio imati djevojku koja je lijepa, pametna i uspješna i koju će osvojiti poput trofeja, ali nikako ne želi slušati o tome kako zbog tih vrlina možete osvojiti svakoga i kako je s vama samo zato što mu vi to dopuštate.

Laganje

Ne postoji ništa loše u tome da tu i tamo povećate svoj entuzijazam prema njegovom omiljenom bendu, ali ako nikada niste čuli nijednu njihovu pjesmu i ne znate o kome je riječ, možda biste mogli izbjeći lovačke priče o tome kako ste se ludo zabavljali na njihovom koncertu. Čak i ovakve, laži su zadnja stvar kojom biste trebali započeti vezu.

Proganjanje na društvenim mrežama

Sreli ste se u njegovom omiljenom kafiću, parku ili noćnom klubu i za to krivite sudbinu? Povjerovati će vam prvi put, a možda i drugi, no osim ako živite u selu s dva kluba, uskoro bi se mogao osjećati kao da ga pratite što za vas i nije najzahvalnija slika. Također, suzdržite se od lajkanja svake njegove fotke i statusa.

Pretjerano opuštanje uz alkohol

Kako bi prišle muškarcu, ženama je ponekad potrebna hrabrost u obliku alkoholnog pića. Ali, u želji da se opustimo, vrlo je lako zaletjeti se s čašicom-dvije. Imajte na umu da nitko ne voli razgovarati s osobom koja ne može kontrolirati svoj govor i tijelo.

Sramežljivost i ljubaznost

Najveća greška u zavodničkim koracima je pretpostavljati da se nekome upucavate, a da druga strana uopće nije svijesna vaših pokušaja. Ovo je znak da ste previše sramežljivi i da se vaša svaka rečenica doživljava kao puka ljubaznost. Potajno nadanje da će se nešto dogoditi samo od sebe nije baš tako često ostvarivo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj