7 frajera otkriva svoje najdraže pozicije za oralni

07/03/2019

Vole li više ležati ili sjediti? I WTF znači "gutačica mača"?

1. Ležeći (ili sjedeći) na krevetu

Ležeći u krevetu mi je omiljena pozicija jer tako ona ima najlakši pristup mojim testisima, što je (stimulacija testisa) postao moj omiljeni dio oralnog. Nije loše ni kad ja sjedim u krevetu jer onda imam pristup njenoj guzi s rukama, a mogu joj i češkati leđa.

2. 69

Ovo je očekivano, zar ne? Volim kada smo u ležećem položaju, a zanimljivije mi je ako i ja imam nešto za raditi.

3. Naslonjen uza zid (ili u tušu)

Najdraže mi je kada ja stojim a ona kleči jer tako imam najbolji pogled. Lakše mi je svršiti ako imam neki oslonac za nasloniti se, ali ipak najviše volim kada smo u tušu.

4. Gutačica mača

Mislim da se ta poza zove "gutačica mača" kada ona leži na krevetu s glavom prebačenom preko ruba, a ja stojim iznad nje. To mi je omiljena poza jer imam fantastičan pogled na njezino tijelo.

profimedia-0313583249

5. Na kauču

Možda će vam ovo zvučati čudno, ali ne mogu svršiti ako moram stajati na nogama. Zato mi je omiljena poza da ja sjedim na kauču, a ona kleči na podu. 

6. Na rubu kreveta

Najviše volim poze koje su između stajanja i sjedenja pa mi je tako omiljena poza da ja sjedim na rubu kreveta. Tako sve dulje potraje, a i orgazam mi je intenzivniji.

7. Na stolici (ispred ogledala)

Najviše volim sjediti na stolici koja je ispred ogledala, dok ona kleči na podu jer tako (osim fenomenalnog osjećaja) imam i fenomenalan pogled na njezinu guzu i leđa. Ponekad ju potičem da se i ona dira dok mene oralno zadovoljava pa i to gledam u ogledalu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj