6 znakova da ste vi cijeli njegov svijet

17/06/2019

Dečki su ponekad škrti na riječima, ali ih zato otkrivaju djela...

1. Jedan od najvećih pokazatelja ljubavi jest spremnost na kompromise: ako poštuje vaše želje, spreman je na ozbiljnu vezu!

2. A ako ste spremni povjeriti mu se i osloniti se na njegovu pomoć kad osjetite za to potrebu – znači da je vaša ljubav prava! Tada vam ne mora reći da vas voli – jer to i sami znate!

3. Ako je spreman odgoditi svoje poslove i posvetiti se vašima (ako ga to zamolite), onda vas sigurno iskreno voli.

4. Ako vas ponekad iznenadi nekom sitnicom koja vam pričinja veliko zadovoljstvo, znači da ste u njegovim mislima i da mu je stalo da se dobro osjećate.

5. Ako je vašem dragom teško izraziti osjećaje riječima, to ne znači da vas ne voli. Ljubav vam može pokazati na različite načine. Primjerice, jedan od znakova da vas cijeni i voli je činjenica da pamti sitnice na koje čak ni vi ne obraćate pažnju. Na primjer, jako dobro zna koja je vaša omiljena boja, bend ili film. Dobro se sjeća što ste pričali na prvom izlasku, što oduvijek želite za rođendan, kamo biste rado otputovali ili se sjeća svih pričica o vašem djetinjstvu.

6. Ako je spreman družiti se s vašim prijateljima, a osobito rodbinom, definitivno vas voli. Naročito ako se trudi sa svakim od njih malo porazgovarati te dolazi na tulume ljudi do kojih vam je stalo. Da mu nije stalo do vas, sigurno ne bi ni do njih!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj