6 stvari koje morate znati o njegovom tijelu

15/02/2016

Vrijeme je da se prizna kako stvari stoje: frajeri nisu nimalo manje komplicirani od nas žena. A kako biste im što bolje shvatili, evo što morate znazi o njihovom tijelu...

1. Prosječna dužina penisa u erekciji je 14 cm. Ovaj podatak objavio je 'Journal of Sexual Medicine' koji je studijom obuhvatio 1661 penis. Najmanji izmjeren bio je 4 cm, a najduži 26 cm.

2. Oralni seks pruža im najveću erekciju. Frajeri koji su prije mjerenja bili oralno zadovoljeni, bili su znatno duži od onih koji su se na primjer samozadovoljavali.

3. Koža muškaraca nešto je deblja od kože nas žena. Što znači da ga slobodno možete primati nešto čvršće nego što volite intenzitet kojim on prima vas.

4. I muškarci imaju G-točku. I ona se zove prostata. Stimuliranje prostate može ih nevjerojatno napaliti i priuštiti im nevjerojatno snažan orgazam.

5. Njihove bradavice jednako su osjetljive kao i naše. Iako su njihove bradavice znatno manje nego one nas žena, i one vole da im se posveti pažnja. A jednako su osjetljive baš kao i naše.

6. I njegova kožica ima osjećaje. Sve one frajere koji nisu obrezani možete zadovoljiti masiranjem njihovog prepucija.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj