6 pokazatelja da s njim ne biste trebali biti u vezi!

24/07/2020

Ove stvari signali su da je vrijeme za crveni karton...

Njegovo vas društvo čini nesigurnom. Ako inače nemate problema sa samopouzdanjem, ali se s njim osjećate nesigurno ili manje vrijedno, dobro razmislite je li on vrijedan vašeg vremena. U osobi s kojom ste u vezi biste trebali pronalaziti potporu, sigurnost, povjerenje i ljubav i ne biste trebali gubiti ni sekundu više na nekoga s kim se osjećate potpuno suprotno.

Nije mu stalo do vaših prijatelja. Iako se vi mjesecima trudite upoznati sve bitne osobe iz njegovog života, on nije nimalo zainteresiran da upozna osobe iz vašega. Ako ga i uspijete dovući na neko druženje s vašim društvom, on i dalje ne pokazuje nikakav interes za vaše najbolje prijatelje. Iako vam to možda sada zvuči okrutno, činjenica je da ako nije zainteresiran za vaše društvo koje je bitan dio vašeg života, vjerojatno nikada neće ni biti. A to bi mogla biti ozbiljna prepreka vašoj sreći.

Nepristojan je prema ženama u svom životu. Pravi gentleman neće samo vas tretirati kao kraljicu, već će se na isti način s poštovanjem obraćati i svojoj mami, sestri, prijateljici i svim ostalim ženama u životu. Primijetite li nedostatak poštovanja prema bitnim ženama u njegovom životu, moguće je da je samo pitanje vremena kada će na isti način početi tretirati i vas. A to će vjerojatno biti čim postanete bliskiji i čim veza postane ozbiljnija. Definitivno nepoželjan sastojak vaše budućnosti!

Lako postaje ljubomoran. Malo ljubomore nikome ne škodi, dapače, čak nam je malo i drago kada se frajer zabrine kada nas drugi frajeri vrebaju. No ako on agresivno napada svakoga tko vam se obrati ili pošalje poruku i nema nimalo povjerenja u vas, njegovo bi ponašanje moglo biti ozbiljan problem. Vuk dlaku mijenja... Govore li vam vaši instinkti da je on osoba niskog samopouzdanja, sklona agresivnim ispadima i ljubomori, vjerojatno ste u pravu. Od takve veze bježite glavom bez obzira!

U društvu prijatelja mijenja ponašanje. Naravno, mislimo na negativne promjene. Ako se u društvu prijatelja pravi pametan, stalno šali na vaš račun, ismijava vas ili vas patronizira, vjerojatno vas ne poštuje dovoljno te svojim ponašanjem nastoji prikriti vlastitu nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Svakako razgovarajte s njim o onome što vas muči. Možda jednostavno ima čudan smisao za humor. No ako se i nakon razgovora nastavi ponašati na isti način i ako nije spreman pokazati svojim prijateljima koliko mu značite, očito mu i ne značite puno. Vrijeme je da mu kažete 'zbogom'!

Uporno vas pokušava promijeniti. Znate li što je super kod vas? To što ste apsolutno jedinstveni! Kao i svaka osoba na ovom svijetu na svoj način. I upravo bi onim što vas čini vama, on trebao biti oduševljen. Želi li on potpuno promijeniti vaš stil oblačenja, vaše navike i sve ono što vas definira, to je jasan znak da vaša veza ide nizbrdo. Nemojte trošiti vrijeme ni na koga tko vas ne voli onakvu kakva jeste!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj