5 ženskih osobina koje obožavaju baš svi frajeri!

29/12/2020

Budete li poslušali ove savjete, zaljubit će se u vas i neće mu pasti na pamet da vas napusti…

1. NEKA SE UVIJEK OSJEĆA UGODNO
Nemojte komplicirati i gnjaviti ga konstantno planovima za budućnost. U velikom luku izbjegavajte priče o tome koliko biste djece željeli, o kakvoj vjenčanici sanjate, tko će vam biti kuma te kada i kako ćete započeti zajednički život. Jednostavno uživajte u svakom trenutku te se potrudite da se osjeća ugodno u vašem društvu.

2. PODIGNITE MU SAMOPOUZDANJE
Iako svi bruje o tome da žene vole komplimente i ne mogu bez njih, činjenica je da dečki itekako vole kad im udijelimo pokoji kompliment! Ako znate “udariti” komplimentom u pravom trenutku – put do njegova srca vam je otvoren! Stoga mu dopustite da se pokaže u bilo kakvim aktivnostima u kojima je doista dobar. I potrudite se da ga uvijek pozorno slušate – bez obzira o čemu priča.

3. NEKA VAS DRŽI NA DLANU
Znamo da mnoge od nas ne vole kad se netko prema nama ponaša pokroviteljski, ali, vjerovali ili ne, jedna od najvažnijih stvari zbog koje se dečki zaljubljuju u cure je – briga o vama! Dopustite mu da se osjeća brižnim, snažnim, pouzdanim muškarcem, a vi slobodno ponekad pokažete “slabiju” stranu.

4. DOPUSTITE MU DA BUDE ONAKAV KAKAV JEST
Dečki se boje da će u vezi izgubiti “svoje ja”. Gotovo je nemoguća misija promijeniti ga iz korijena. Stoga cure koje svojim dečkima daju dovoljno slobodnog prostora – brzo osvoje njegovo srce! Dajte mu željenu privatnost – ne njuškajte po njegovu Facebook profilu, dopustite mu da izlazi na “muške večer” s ekipom – i obavezno budite spremni na kompromise – osobito na početku veze!

5. ŠALOM PROTIV STRESA
Naravno da će prije ili kasnije doći do napetih situacija. Ako uspijete takvu stresnu situaciju riješiti s osmijehom na licu, bit će vam i više nego zahvalan! Naime, dečki obožavaju djevojke koje su opuštene, ne vole komplicirati i imaju sjajnu osobinu – rješavanje problema bez po' muke!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj