5 tipova frajera na koje pada svaka žena!

18/04/2020

Neki su frajeri prirodni magneti za suprotni spol. Mi znamo čak 5 takvih tipova, i nijednom nećete moći odoljeti...

Super dragi romantičar. Pojavit će se s buketom cvijeća, ljubavnim porukama, pismima, čestitkama, a u intimnim će vam trenucima recitirati omiljene stihove. Ovo je frajer zahvaljujući kojemu ćete imati čast oldschool spojeva i uz kojeg nikada nećete sjediti kraj telefona i pitati se hoće li vas nazvati.

Naučit će vas: Ovaj će vam strastveni frajer otkriti da i oni imaju stranu za koju niste niti znali da postoji, a istovremeno će podizati vašu ljestvicu očekivanja kako želite da vas frajeri ubuduće tretiraju. Kada jednom shvatite da postoje frajeri koji shvaćaju važnost spontanog poljupca dok žurite prema autu, bez kišobrana, teško ćete pristati biti s nekim tko će vam pružati puno manje od toga.

Kvaka je u: Većinu vremena, ovi su frajeri zaljubljeni u samu ideju ljubavi. Što znači da njihov entuzijazam splašnjava kako veza napreduje i stvari postaju manje zanimljive. No to ne znači da ovakvog frajer ne biste trebali dejtati i uživati u vremenu koje provodite zajedno. Samo nemojte dopustiti da vas povuče preduboko. Ostanite glave visoko na površini vode!

Velika faca. On ima istančan modni ukus, govori elokventno, staloženo i šarmantno i općenito ostavlja dojam šarmera, galantnog, inteligentnog i neodoljivo privlačnog. Jedan pogled u njega i njegovo po mjeri krojeno odijelo i gotovi ste, zbog čega i nosi odijela krojena po mjeri.

Naučit će vas: S njim ćete iskusiti putovanja, vrhunska vina i još finije večere. Počet ćete sve više cijeniti bonton i usvajati pravila ponašanja u otmjenom društvu. Večere će biti samo u najboljim restoranima, a razgovori će biti intelektualni, duboki i mudri. Iz ove ćete veze izaći graciozniji i sofisticiraniji.  

Kvaka je u: On je itekako svjestan kako djeluje na vas, ali i svaku drugu ženu u svojoj blizini. Šanse da pvakav frajer isklizne iz svog otmjenog odijela i uskoči u opuštenu, ali ozbiljnu vezu su malene, no zato s njim uživajte u svakoj minuti dok taj odnos traje.

Seksi stariji frajer. On ima dovoljno godina da se osjeća ugodno u svome tijelu i s time tko je, a bio je s dovoljno žena da bi znao da je potrebno malo više od večere i par martinija da vas oraspoloži. Najbolje od svega, on nikada neće zakasniti zato što je, eto, izgubio pojam o vremenu igrajući Xbox.

Naučit će vas: On ima iskustvo cijelog jednog života za podijeliti ga s vama, i pritom ne mislimo samo na iskustva iz spavaće sobe. Pokazat će vam kako da na život gledate iz jedne druge perspektive i bez obzira koliko vaša veza traja i/ili kako završila, iz nje ćete izaći mudriji i razboritiji i više nikad nećete pristati na šeprtljavih 5 minuta predigre.

Kvaka je u: Bez obzira na sve što su Demi i Ashton svojevremeno govorili, godine jesu puno više od brojke. Ako se vi tek počinjete osjećati dobro u svome tijelu, a njegova se koža smežurala već nekoliko puta, teško da ćete na duge staze biti kompatibilni. Možda vam je trenutno privlačan, no zamislite se za 10 ili 15 godina. Priuštite si pokoju vožnju, a zatim se prebacite na nekoga s kim ćete se lakše povezati na svakoj razini.

Pravi muškarac. On nosi vaše torbe i vrećice, brani vašu čast i radije bi progutao staklo nego otišao na depilaciju prsa ili uređivanje obrva.

Naučit će vas: Ovaj će tip frajera osloboditi ženu u vama kao nitko prije. Zašto? Ima nešto u toj neprikosnovenoj muškosti što izluđuje nas žene i budi ono nešto u nama. On će vam pokazati koliko može biti zabavno dejtati nekoga tko će vam otkriti što bi muškarac trebao biti, i znati i raditi. zahvaljujući njemu, cijenit ćete svaki trenutak u kojemu vi smijete nositi hlače, a u onm ostalim ćete vrištati od uzbuđenja.

Kvaka je u: Vi ćete umirati od želje da vas se mazi i pazi, no on će htjeti nešto drugačiju igru. Ovo je frajer koji će se naložiti na film 'Hrabro srce' i koji će plakati samo kad je frustiran. S njim neće nedostajati žestine, ali hoće nježnosti. I zaboravite na to da će vam on pridržati torbicu dok radite bilo što - to se neće dogoditi ni u najluđim snovima!

Super zabavni frajer. Bilo da je s prijateljima, u društvu koje je tek upoznao ili na obiteljskom ručku, jedno je sigurno - on je uvijek duša zabave.

Naučit će vas: Nešto je jako privlačno kod frajera koji su uvijek spremni na dobru zabavu i provod. Puno ćete se smijati s njim i naučit ćete kako se opustiti i pustiti stvari da idu svojim tokom. Ovakvi su frajeri najčešće jako spontani, a što znači da od njega možete očekivati sve, od sladoleda u Opatiji do romantičnog bijega u Las Vegas.

Kvaka je u: Većina je ljudi društvena jer vole društvo drugih ljudi, no ovaj je frajer društven i duša zabave jer obožava biti u središtu pozornosti, i obožava isprobavati nešto novo. Zbog ovoga je teška veza s njim jer tko se želi igrati publike 24/7, a i kako će stvari izgledati jednom kada strast ne bude više toliko intenzivna. Uživajte u druženju s njim, no nemojte se bojati okrenuti se i isprobati nešto stabilniju osobu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj