5 stvari u seksu koje prosječni muškarac nikako da pohvata

26/08/2020

Muškarci su u seksu često poput srednjoškolaca: za lektiru imaju ruske klasike, a većina ih još nije svladala čitanje s razumijevanjem. Ovo su (osnovne!!!) stvari u seksu koje nikako da savladaju...

Koriste samo jezik

Nismo službeno istraživale, ali znamo iz iskustva: nevjerojatno malo muškaraca pri oralnom seksu koristi i prste. Ok, sve ih je više spremno spustiti se među vaše noge, ali tehnika pri kunilingusu i dalje im je prilično mizerna i uglavnom se svodi na nasumično mlataranje jezikom. Oralni je seks sličniji istraživanju, draženju i napaljivanju partnera - a da biste obavili taj zadatak, dragi muškarci, prsti će vam itekako pomoći!

Ljube se samo prije seksa

Scenarij vam je poznat: kad vas poljubi u vrat, znate što želi. Ali poljubiti vas u prolazu, naročito kad su prisutni njegovi frendovi, na to možete zaboraviti. Ne dajte se, iskazivanje ljubavi kroz poljupce ne smije biti povezano isključivo s predigrom. Dajte mu to do znanja!

Gledaju (najgluplje) porniće

Živimo u 21. stoljeću i pornografija je napredovala. Ali oni i dalje gledaju samo najgore od najgoreg, porniće u kojima se akcija odvija isključivo u ritmu techna. Dečki, ne kažemo da se morate prebaciti na dokumentarni program, ali bacite oko na uratke Dane Jonesa ili Nubile Filmsa. Za promjenu.

Za njih postoji samo jedna brzina - najviša

Seks nije utrka Formule 1, nije najvažnije što prije doći do cilja. A čak i da je, podsjetite svojeg frajera da niti jedan vozač ne odvozi cijelu trku u najvišoj brzini. Tako možda shvati zašto svako malo ''izleti iz zavoja'''

I dalje nemaju pojma o geografiji

Što se većine muškaraca tiče, knjiga Kartografija užitka mogla bi se sastojati od samo jedne stranice, jer za većinu muškaraca put do ženskog užitka vodi samo preko tri točke. A i tu treću im je često teško locirati. Stoga nemojte (uzaludno) čekati da se tip informira, nego mu lijepo pokažite što je što.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj