5 stvari koje muškarci prvo gledaju na vašem Facebook profilu

24/01/2017

Svi već znamo da Facebook profil mnogo otkriva o nama, tako da je to postalo odlično mjesto na kojem potencijalni dečki mogu saznati brojne detalje koji ih zanimaju o vama. Evo što najčešće muškarci traže na ženskim Facebook profilima

Ono što smo nekad saznavali o potencijalnim partnerima u prvih nekoliko izlazaka, sada doslovno možemo saznati u par klikova putem društvenih mreža. Facebook je tako postao mjesto putem kojeg potencijalni dečko može proučiti brojne detalje o vama, a koje mu ne biste otkrili tijekom prvih izlazaka.

Gledaju vaše fotografije s ljetovanja

Fotografije s ljetovanja mnogo toga otkrivaju o vama. Na tim fotografijama oni će dobiti uvid u vašu figuru, a i prvu priliku da vas vide bez šminke i Photoshopa.

Uhođenje

Društvene mreže također otkrivaju i naša omiljena mjesta. Fotografije i statusi koje objavljujemo na svom profilu jako puno otkrivaju o nama. Stoga se nemojte čuditi ako ga sretnete na vama omiljenim mjestima na koja izlazite.

Priprema za razgovor

Facebook je odlično mjesto kako bi se informirao o vašim interesima. Na vašem profilu provjerit će što vas zanima, čime se bavite, kakvu glazbu i filmove volite i još mnogo detalja o vama. Tako se ne čudite kada slučajno spomene knjigu koji čita, a to je vaša najdraža knjiga. Ili vas pozove na koncert vašeg omiljenog benda, a vi mu to niste spomenuli. No, to nije loše. Jednostavno znači da mu se sviđate i da se trudi osvojiti vas.

Bivši dečki

I dok su se takvi detalji saznavali na nekim od prvih izlazaka, sada umjesto da vas pita, on to sve može provjeriti na Facebooku. Tako će djelovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije.

Muški prijatelji

Mnogi muškarci teško se nose za vašim muškim prijateljima i ma koliko se trudili ne mogu sakriti ljubomoru. Zato svaki komentar pa čak i lajk na vašem Facebooku od strane vaših muških prijatelja kod njega će izazvati reakciju.

Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj