5 razloga zašto se ne nadati drugom spoju!

12/03/2020

Prošlo je nekoliko dana od dejta, sve se činilo i više nego ok, a odjednom od njega ni traga ni glasa? Ovo bi mogli biti uzroci problema!

Još nije sazrio. Frajeri u dvadesetima obično su nezreli. Ako te ne zove, to je posljedica toga što ne razumije dinamiku veze ili se nije spreman vezati. Ono što moraš znati je to da on to ne radi iz loše namjere. Oni još uvijek ne shvaćaju da je to nepristojno i nepažljivo, a još manje razmišljaju o tome kakav dojam to ostavlja na vas.

Sebičan je. Bez obzira je li u pitanju to što mu je s tobom dosadno ili nema kemije ili strasti, odnosno kompatibilnosti, on se neće zapitati osjećaš li se i ti tako. On brine jedino o sebi. Long story short, ne treba vam takav frajer!

Nesposobnost je nešto/išta napraviti do kraja. Možda se tako ponaša i kada su u pitanju obaveze u školi ili na fakultetu, pa mu je to prešlo u naviku, a možda spada u tipove osoba koji dobro startaju, ali kasnije gube interes...

Prošlo je previše vremena. Možda radi i studira istovremeno ili ima neke druge prioritete koji su mu na prvom mjestu. Kad te se sljedeći put sjeti, bit će prekasno – barem prema njegovom mišljenju...

Nedostataje mu samopouzdanja. Možda je uživao kao i ti – osjetio je kemiju i strast i jedva čekao vaš sljedeći susret...a onda? Onda je počeo razmišljati i sam sebe uvjerio da nije dovoljno dobar za tebe.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj