5 poruka koje mu ne želite poslati

24/06/2020

Ne želite li izgubiti njegov interes, ovakve poruke izbjegavajte u širokom luku...

1. 'Samo da provjerim jesi li dobio moju prethodnu poruku... ;)' (koju ste poslali pola sata nakon što vam nije odgovorio na prvu poruku)

Ne želite ju poslati jer... djelujete kao očajna jadnica koji sjedi uz telefon i čeka njegov poziv. A nitko ne želi dejtati s očajnom jadnicom koja sjedi uz telefon i čeka nečiji poziv.

2. 'Seen ;)'

Ne želite ju poslati jer... stvarate pritisak oko nečeg što bi trebalo biti opušteno dopisivanje. Da, pročitao je vašu poruku i mislio vam je odgovoriti, ali ga je onda nazvao frend. Sad je izgubio volju da vam odgovori.

3. 'Fvalš mi, vljela bi da si ty :( ....."Lyyyyyyda sam za tovvoooom....'

Ne želite ju poslati jer... će ga u tri ujutro probuditi niz vaših nerazgovjetnih, pijanih poruka i pitat će se jeste li svaku subotu tako pijani.

4. 'Znam da nisi doma. Zašto me lažeš?'

Ne želite ju poslati jer... ste tek dva tjedna skupa, a gori ste control freak od njegove mame. Da, mislio je ostati doma, a onda ga je frend nagovorio da mu pravi društvo dok vreba neku curu u noćnom klubu. Ispričao bi vam to ujutro,  samo da ste mu dali šansu.

5. 'Očito te ne zanima, ali dobro sam...'

Ne želite ju poslati jer... mrzi kada mu netko pokušava nabiti grižnju savjesti zbog gluposti. Išli ste zubaru, a ne na operaciju srca.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj