5 navika koje živciraju baš svakog frajera na kugli zemaljskoj!

28/05/2019

Možda ih vi niste uopće svjesni, ali kada ih frajeri jednom primijete, bježe glavom bez obzira...

1. Izrazito ste živčani. Svi smo ponekad na spoju živčani, osobito u početku veze. Međutim, ako to previše pokazujemo, primjerice mahanjem rukama, griženjem noktiju ili negledanjem partnera u oči, muškarac će pomisliti da smo nesigurni. A dečki ne vole nesigurne cure. Dakle, čak i ako vrijete u sebi, pokušajte kontrolirati govor tijela i budite cool! 

2. Nigdje ne znate doći u dogovoreno vrijeme. OK, ako ste ponekad zakasnili desetak minuta, to vam neće zamjeriti. Ali, ako uvijek kasnite po pola sata ili, ne daj bože, više – to će vam itekako zapamtit i u svojoj glavi zabilježiti ogromni imaginarni minus. Ako ne možete doći na vrijeme (što nije osobito teška zadaća), mislit će da ste neozbiljni i ga ne doživljavate kao potencijalnog partnera.

3. Ne ispuštate mobitel iz ruku. Ako ste ovisni o Facebooku ili porukama, čačkanje po mobitelu na spoju užasno će ga iživcirati. Dečki ne vole kada im ne posvećujete pažnju, a ruku na srce - ne volimo ni mi! Zaboravite na mobitel dok ste s njim, a ako baš ne možete nikako izdržati, zbrišite na wc i brzinski skenirajte sve što vas zanima daleko od njegovih očiju.

via GIPHY

4. Bombardirate ga planovima o budućim planovima. Usporite malo – ako ćete na drugom spoju početi govoriti o zajedničkom životu, kućici u cvijeću, djeci, štednji za mirovinu i sličnim stvarima, velika je vjerojatnost da će se prestrašiti i pobjeći. Šarmirajte ga laganim i zabavnim temama, a ove ozbiljnije ostavite za neki drugi put. Ako se ispostavi da je on onaj pravi, imat ćete i više nego dovoljno vremena.  

5. Jednom kada krenete pričati, ne znate se ugasiti. Svi volimo pričati i često na spoju blebećemo nešto samo da razgovor teče i da izbjegnemo nelagodne tišine, ali nitko ne voli jednosmjernu komunikaciju, stoga mu dopustite da i on kaže pokoju riječ. Osobito ga poslušajte ako želi nešto ispričati o sebi. Dat ćete mu do znanja da vas zanima, a, uostalom, to i je jedini način da ga upoznate i procijenite koliko ste uopće jedno za drugo. I ni u kom slučaju nemojte pričati o bivšim dečkima!!!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj