5 ludih stvari koje voli kod vas

23/06/2014

Neke će vas stvari zasigurno iznenaditi...

Naravno da većinu ljudi privlači lijepo oblikovano tijelo, njegovana kosa, šarm i smisao za humor. No mi vam donosimo nekoliko stvari koje će vam na prvu zasigurno djelovati neobično, no kada podrobnije razmislite o njima, shvatit ćete da zapravo imaju smisla.

Strah

Iako vjerojatno postoje fanatici i freakovi koje jako pale istinske fobije, mi mislimo na onaj mali strah od nečeg, koji je zapravo više nelagoda. A razlog zašto ga voli je taj što mu time pružate šansu da vam pokaže i dokaže svoju hrabrost i bude vaš osobni heroj.

Nenošenje šminke

Brojna su istraživanja pokazala da frajeri make+up ne mstraju privlačnim u istoj mjeri ko mi žene. Dapače, njima je draži minimalni make-up ili onaj nepostojeći. Oni tvrde da im je draža opuštenost i prirodna ljepota od glamuroznog izgleda stvorenog na temelju hrpe preparata.

Naočale

Naočale su čest dio seksualnih fantazija jednog frajera. Žene koje nose naočale su im seksipilne i privlačne, posebice ako znate kako ih nositi.

Ritual uređivanja

Iako ne vole kada pretjerujemo sa šminkom, vole nas gledati dok se šminkamo, češljamo, oblačimo. U tim ih trenucima fascinira naša smirenost i preciznost, kao i činjenica da svaka žena ima svoj jedinstven ritual sređivanja.

Naglasak

Uopće nije bitno otkud potječete i kako govorite. Frajerima je jako seksi kada ste prirodni i opušteni, kako generalno u životu, tako i u načinu govora. Umjesto da se trudite zvučati 'savršeno', jednostavno budite - vi. To će ga najviše oduševiti!


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj