5 frajera koje ne dolazi u obzir tolerirati

23/09/2020

Sve i da su najzgodniji i najšarmantniji ikad, vjerujte nam, ove frajere ne želite u svome životu...

1. Frajer koji ne drži do osobne higijene. Nije da nam u obzir dolaze samo frajeri koji imaju holivudski osmijeh, no apsolutno je neprihvatljivo da itko u današnje vrijeme hoda po svijetu s krnjavim, crnim zubima, smrdljiv i/ili zapušten. Ako o vlastitoj higijeni i zdravlju ne može voditi računa, o čemu može?

2. Frajer koji je s mamom bliskiji nego što je normalno. Jednostavno je nešto čudno kod odraslog frajera koji svako malo zove mamu i za sve traži njeno mišljenje ili dopuštenje. Itekako je poželjan blizak odnos, pun poštovanja, ali preblizak jednostavno nije normalan. Vi trebate muškarca, a ne izgubljenog dječaka.

3. Frajer čije prijatelje uopće ne možete podnijeti. Ako vam je prva asocijacija na njegove prijatelje - idioti, razmislite o vašoj vezi. Možda je on super zgodan i super pažljiv, no ako se po cijele dane napušava i pije s frendovima i visi na Play Stationu, teško da ćete s njim imati sretnu budućnost.

4. Frajer koji živi na vašoj grbači. Mislimo na frajera koji je priljepak. Zgubidan! Parazit! Koji misli da je dovoljno poljubiti vas koji put i bacati vas po krevetu da bi zaslužio sredstva za svoju egzistenciju. Budući da ste vi ti koji plaćate apsolutno sve. A on ne radi doslovno ništa. I u tome ne vidi ništa loše.

5. Frajer koji ima problem s pićem i/ili drogom. Ako nije u stanju ostati trijezan kad god izađete s njim ili kad god on izađe van, ozbiljno razmislite zašto ste s njim. Opijanja i gluposti koje s njim dolaze u paketu razumljivi su za tinejdžerske godine, tolerantni za dvadesete, ali apsolutno nedopustivi čak nešto i prije početka tridesetih.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj