5 erogenih zona koje su kod frajera super osjetljive

31/01/2018

Provjerite prvom prilikom!

1. Mozak je i kod frajera velika, superosjetljiva erogena zona. Naime, u stanju je zamisliti svašta, uzbuditi ga toliko da počne uživati već pri samoj pomisli na nešto seksi. Šapćite mu nešto tiho i uzbudljivo na uho, a njegov centralni sustav sigurno će burno reagirati. A kad se mozak napali, tijelo će ga ekspresno pratiti!

2. Koljena, odnosno predio iznad čašice koljena osjetljiv je kod muškaraca kao, kao... pa, kao i kod nas! Poljubite li ga u to osjetljivo mjesto, brzo će se uzbuditi. Čak i lagan dodir može prouzročiti da mu zaklecaju koljena!

3. Donji dio trbuha pun je živčanih završetaka osjetljivih na dodir. Ljubite li to mjesto, poludjet će od požude - osobito jer ste u blizini njegovog „veseljka"!

4. Možda se neki sjećaju razgovora Vincenta i Julesa o masaži stopala u legendarnom filmu „Pakleni šund"? Ako ne, znajte: čovjek koji nije probao masažu stopala, ne zna koliki užitak to pruža! Skinite mu čarape, primite mu stopala i masirajte: nije važno poznajete li ikakve tehnike masaže - radite ono što mislite da bi i vama godilo!

5. Iz nekog nepoznatog razloga frajeri jako vole kad im nježno dodirujete uši, mazite ih usnama, lagano grickate... A nama to, nažalost, rijetko pada na pamet. A u ušnoj školjci krije se mnoštvo osjetljivih živčanih završetaka koji željno očekuju dodir.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj