4 stvari koje vam u vezi ruše rejting!

23/04/2020

Želite li zadržati svog frajera, evo što sve trebate izbjegavati...

Susret s vašim bivšim. Oni shvaćaju da postoji era vašeg ljubavnog života koja je postojala prije njega, no s njom se definitivno ne žele susretati ako ne moraju. Susretanje vašeg bivšeg u vašem sadašnjem uzrokuje navalu misli o tome što ste vi i bivši radili, glavom mu lete slike svega onoga što radite njemu, pa krene mučnina, pa ljubomora, na nagon za alfa dokazivanjem...apsolutno nepotrebne komplikacije!

Pridržavanje vaše torbe. Kada frajer prima clutch torbicu ili poštenu, veliku žensku torbu, siroče izgleda kao da u rukama drži svoj ego. Obiješen. Uništen. Nepostojeći. Oni sami priznaju da će svojoj dragoj pridržati torbicu ako baš moraju, ali daleko od toga da to čine drage volje. Pa im onda na čelu ostane ispečatirano: PAPUČAR! Crvenim, velikim slovima!

Pomaganje Vašim prijateljicama. U redu, shvaćamo da želite da vaše prijateljice vole vašeg dragog, i da svi zajedno provodite više vremena zajedno i da one uvide koliko je vaš dragi divan/ snažan/ sposoban/ spretan/ pravi muško koji zna napraviti štogod ti padne napamet, ali vjerujte nam da njima pozli kada ih zamolite da vašoj best frendici ofarbaju stan. Ili sastave novi krevet. Ili ju presele na drugi kraj grada. Iako će to napraviti, neki su samo prekulturni da vam kažu koliko to mrze, a neki drugi će to napraviti nakon što vas otvoreno pošalju u rodni kraj.

Zajedničko vježbanje. Nedavno smo pisali o tome kako zajedničko vježbanje potiče bliskost među partnerima i rast libida, no vježbanje pilatesa ne bi spadalo u te aktivnosti. Bi, ako biste vježbali doma, u svoja četiri zida, no ako svog frajera dovedete među trideset drugih žena koje ga gledaju mrsko kao da im je upao u kabinu za presvlačenje, jedino što nakon takve seanse možete očekivati je jezikova juha. I teško da će biti u vaša četiri zida. Vjerojatno će biti na parkingu, ispred teretane, jer se neće moći suzdržati dok ne stigne doma. Ostavite se pilatesa. Znamo mi puno boljih načina kako da se vas dvoje uznojite!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj