4 stvari koje nam frajeri ne opraštaju!

17/01/2020

Koliko god dobro izgledali, ove stvari ne mogu progutati...

Muškarce je lako privući (to sve dobro znamo), ali ih je isto tako lako i odbiti, a pogotovo ako upadnete u zamku i počnete raditi jednu od ovih stvari koje se često čine sasvim ok, ali zapravo nisu. Barem ako se frajere pita!

1. Izljevi emocija. Dečki većinom krive PMS za sve naše čudne faze, a upravo su faze pretjerano emotivnog ponašanja one koje mogu otjerati i najzaljubljenijeg čovjeka. Iako je ponekad teško obuzdati izljeve emocija, pokušajte brojiti do deset prije nego što kažete ili učinite nešto zbog čega će vam kasnije biti žao.

2. Tjeranje inat - kada vam se nešto ne svidi. Veze su kompromisi, uvažavanje i poštivanje partnerovog mišljenja, a ako svaki put umjesto kompromisa nudite ljuto lice i napućena usta, vrlo je moguće da će on na kraju zaboraviti sve vaše dobre strane.

3. Toplo-hladno igrice. U teoriji zvuče zabavno, ali svaki zreli muškarac će radije odabrati ženu koja kaže što misli i ne okoliša. Igrice su zabavne klincima, a oni koji traže pravu stvar ne toleriraju takav pristup.

4. Prigovaranje. Svatko može i mora prigovoriti kad mu nešto ne odgovara, ali ako je prigovaranje vaš životni stil, većina muškaraca će pobjeći glavom bez obzira.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj