4 stvari koje frajeri mrze

17/01/2014

A vi, ako ih volite, nemojte ih tjerati ni na što od ovoga...

Ako vam treba zakopčati haljinu, promijeniti ulje u autu ili dohvatiti nešto s vrha ormara, sigurni smo da će vam vaš dragi to drage volje učiniti. Kada su nam u mogućnosti pomoći, frajeri se osjećaju korisno i moćno. No to što vam je dečko, ne znači da je vaš rob i iako će mnogo toga rado učiniti, ove mu stvari izrazito nisu nimalo drage!

1. Pridržavanje vaše torbe

Kada frajer prima clutch torbicu ili poštenu, veliku žensku torbu, siroče izgleda kao da u rukama drži svoj ego. Obiješen. Uništen. Nepostojeći. Oni sami priznaju da će svojoj dragoj pridržati torbicu ako baš moraju, ali i da im je to kao da ih netko opizdi pečatom po čelu. Pa im onda na čelu ostane ispečatirano: PAPUČAR! Crvenim, velikim slovima!

2. Susretanje vašeg bivšeg

Oni shvaćaju da postoji era vašeg ljubavnog života koja je postojala prije njega, no s njom se definitivno ne žele susretati ako ne moraju i piti kavice. Susretanje vašeg bivšeg u vašem sadašnjem uzrokuje navalu misli o tome što ste vi i bivši radili, glavom mu lete slike svega onoga što radite njemu, pa krene mučnina, pa ljubomora, na nagon za alfa dokazivanjem...apsolutno nepotrebne komplikacije!

3. Pomaganje vašim prijateljicama

U redu, shvaćamo da želite da vaše prijateljice vole vašeg dragog, i da svi zajedno provodite više vremena zajedno i da one uvide koliko je vaš dragi divan/ snažan/ sposoban/ spretan/ pravi muško koji zna napraviti štogod ti padne napamet, ali vjerujte nam da njima pozli kada ih zamolite da vašoj best frendici ofarbaju stan. Ili sastave novi krevet. Ili ju presele na drugi kraj grada. Iako će to napraviti, neki su samo prekulturni da vam kažu koliko to mrze, a neki drugi će to napraviti nakon što vas otvoreno pošalju u rodni kraj.

4. Zajednički satovi pilatesa

Nedavno smo pisali o tome kako zajedničko vježbanje potiče bliskost među partnerima i rast libida, no vježbanje pilatesa ne bi spadalo u te aktivnosti. Bi, ako biste vježbali doma, u svoja četiri zida, no ako svog frajera dovedete među trideset drugih žena koje ga gledaju mrsko kao da im je upao u kabinu za presvlačenje, jedino što nakon takve seanse možete očekivati je jezikova juha. I teško da će biti u vaša četiri zida. Vjerojatno će biti na parkingu, ispred teretane, jer se neće moći suzdržati dok ne stigne doma. Ostavite se pilatesa. Znamo mi puno boljih načina kako da se vas dvoje uznojite!

Mia Borčić

Novo

Komentiraj