4 signala koja otkrivaju da je on veliki lažljivac

10/11/2017

Čini vam se da nešto skriva od vas? Vrijeme je da otkrijete jeste li u pravu...

1. Neverbalni znakovi. Tijelo gotovo nikada ne laže.  Stoga, ako vas ne gleda u oči, stalno dodiruje lice (najčešće nos) ili pokušava kontrolirati  nervozne tikove, znajte da nešto krije. Isto tako, ako vaš dragi pokušava nešto sakriti, zagrlite ga i provjerite kuca li mu srce ubrzano!

2. Stalno mijenja priču. Kada vam priča o svom djetinjstvu ili mladosti, jesu li sve priče iste? Ako mislite da vam nije ispričao cijelu istinu, pokušajte sa sljedećim trikom: kada budete u društvu s prijateljima, natjerajte ga da ispriča neku priču još jednom, a vi obratite pažnju na tijek priče i detalje.

3. Neugodno mu je i započinje svađu iz vedra neba. Razlog zbog kojeg postaje vulgaran i uvredljiv je taj što vas pokušava odvratiti s traga laži. To ne mora uvijek biti znak da laže, međutim ako je obično opušten pa odjednom postaje agresivan, možda vas  pokušava odvući s pravog traga.

4. Ponaša se drugačije. Obratite pažnju na promjene u svakodnevnim navikama. Ako odjednom izlazi navečer ili vikendom i druži se s 'prijateljima', a prije to nije radio ili postaje paranoično opsjednut svojim telefonom znak je za uzbunu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj