4 razloga zašto je nestao s lica zemlje

29/03/2018

Uvijek postoji mogućnost da je u pitanju još nešto, ali upravo su ovo najčešći razlozi ghostanja...

I vi i on imate previše obaveza da biste se nastavili viđati. Ludi radni raspored, poslovna putovanja i hitni neplanirani zadaci mogu sabotirati vezu. Previše vremena prođe između prvih susreta i ona početna iskra počinje se lagano gasiti. Dva tjedna razmaka su pogubna. Emocionalna veza se još nije uspjela stvoriti, a ona je ta koja dalje pokreće stvari.

Jednostavno ste za njega prevelik zalogaj. Kod muškaraca osjećaj privlačnosti ovisi o onome što misli da se očekuje od njih – emocionalno, financijski, socijalno.... Ako vi sve to već imate u svom životu, mogao bi se osjetiti ugroženo i povući će se. Rješenje nije u tome da se vi odreknete svog sjajnog života nego u načinu kojim ćete mu dati do znanja da on može pridonijeti tome i biti dio svega. Naravno, ako je vrijedan toga.

Prebrzo ste intenzivirali odnos. Ugodan početak priče u kojem vi prespavate kod njega i on kod vas može se činiti romantičnim, ali brzinski prijelaz s flerta na glumljenje bračnog života može ugasiti vatru.

Bili ste previše samozatajni za njegov ukus. Preskočite zločeste pikanterije i prije nego što spavate zajedno dajte mu ‘sebe’ u kratkim crtama. Spomenite sve što smatrate prekretnicama koje bi mogle utjecati na odnos. Primjerice, da ste jednom živjeli s dečkom. Muškarci koji takve stvari ne saznaju ranije, kasnije će se možda osjećati obmanutima i jednostavno otići.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj