3 stvari za koje ne biste ni pomislile da ih muškarci žele u krevetu

15/01/2017

Dat ćemo vam mali hint – nije riječ o perverzijama.

Muškarcima baš volimo postavljati ovakva pitanja, najčešće zato što nas nerijetko ugodno iznenade. Iako mislimo da su muške fantazije uvijek nešto prljavo, oni su se izjasnili i ovog puta stvarno ne traže puno...

Želimo seks pod svjetlima

Znamo, djeluje strašno, ali muškarce stvarno veseli kad sa svjetla ne bježite u mrak zbog „nedostataka“ koji za njih uopće ne postoje...ili vam oni nisu dovoljno privlačni da bi ih gledali?

Celulit, višak na trbuhu ili slične sitne nesavršenosti ima gotovo svaka žena, a muškarci će prije primijetiti da ste promijenili frizuru nego upravo te male stvari koje vas toliko muče. Osim što žele vidjeti vaše prekrasno tijelo, žele vidjeti i vaše oči, ali i izraz lica tijekom seksa.

Ne tražimo od vas da to radite uvijek, ali, imajući na umu koliko ga to veseli, stisnite zube i tu i tamo upalite svjetla.


Želimo da nam pokažu koliko uživaju...ili ne uživaju

Žene su sklone malim lažima kako ne bi povrijedile svoje partnere. Ipak, dečki su priznali da itekako žele istinite povratne informacije! Ukoliko nešto ne godi, oni to žele i moraju znati kako bi ispravili i popravili stvari koje vam ne odgovaraju...ako ti nešto ne odgovara, reci mu to bez straha, kao i to što želiš da ti radi i što preferiraš.

Budite iskrene, pokažite mu kako i što da radi jer, ne zaboravite, riječ je o vašem užitku! Osim što će to cijeniti, veselit će ga i činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i vi više uživati.


Nije nam najbitniji vrhunac...iako to žene misle

Koliko ste puta pomislile da je muškarcu jedina stvar na pameti taj precijenjeni vrhunac tijekom seksa? Dopustite da vam kažemo da ste u krivu. Dečki su priznali koje su im dvije stvari najvažnije – uživanje u ženskom tijelu, oblinama ljepoti i, vjerovali ili ne, pružanje zadovoljstva svojoj djevojci.

Treće mjesto zauzela je predigra! Naravno, odmah nakon toga svoje je mjesto pronašao i orgazam, ali nešto nam govori da su muškarci itekako nesebična bića i nama je to jako drago čuti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj