3 frajera otkrivaju zašto ne žele lizati

04/03/2019

I oni znaju reći "Ne"

Vječna je enigma zašto muškarci uporno zahtijevaju oralno i još upornije ga odbijaju pružiti... U zadnje su vrijeme (Bogu hvala) postali kul frajeri koji se hvale da je njima vagina što je Popaju špinat i zaista smo im zahvalni na njihovom seksualnom buđenju, ali što je s ostalima? U kojem grmu leži zec njihovih oralnih averzija?

1. "Ne mogu reći da sam ikada svjesno odlučio da neću lizati vaginu. Stvar je u tome da je ne uživam previše ni u primanju oralnog, tako da to nikada ni ne tražim od svoje cure. Zapravo je jedina cura s kojom sam imao redovan oralni seks moja zadnja cura. Ona me pitala zašto ju nikada oralno ne zadovoljavam, a bilo joj je i čudno zašto ju nikada nisam pitao da ona mene oralno zadovolji. Budući da je njoj to bilo bitno prakticirali smo oralni seks, ali ne mogu reći da sam uživao u tome. Seks sam po sebi je bio odličan, pogotovo ako bismo preskočili oralno. Nisu svi za sve."

2. "Otkad se sjećam, osjetila njuha i okusa su mi bila pojačana. Moguće je da je to rezultat kemoterapije kojoj sam bio podvrgnut kao dijete, ali nikada neću moći biti siguran. Ukratko, mirisi koji su drugima neugodni, meni su nepodnošljivi. Pokušao sam oralno s više žena, ali zaključio sam da je iskustvo previše mučno i za mene i za njih - za mene jer mi doslovno pozli od mirisa vagine (ne mora stvarno smrdjeti da bi mi bilo odbojno), a za njih jer nitko ne voli da nekome pozli od njihovih genitalija. Zato sam odustao od cijele priče. Mislim da bi bilo licemjerno da onda očekujem oralno, ali ako cura baš inzistira, neću se buniti (ali ću unaprijed objasniti da neće biti povratne usluge).

3. "Postoje dva glavna razloga zašto ne pružam oralno - ne privlače me ženske genitalije (cijelo žensko tijelo mi je privlačno i palim se na cure, ali vagina mi izgleda jednostavno čudno) i ne sviđaju mi se ni miris ni okus vagine. Uz to, bojim se spolnih bolesti i nikad nisam imao nezaštićen seks. Na sreću, nisam dosad imao problema s tim jer sam od 2008. u vezi s curom koja ne voli oralno. Naravno, neću ni tražiti to, ako ja nisam spreman uzvratiti."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj