15 stvari koje niti jedan muškarac ne želi čuti!

24/11/2019

Baš nikad!

1. Nisi baš toliko jak. Ovo je eventualno dozvoljeno ako ga uspoređujete sa Supermenovim moćima i zaključite da svakako nije dovoljno jak da podigne zgradu. Inače, ne izgovarajte ovu rečenicu!

2. Hej, pa ja sam viša od tebe! Nije bitno koliko je on zapravo visok, ali ako mu kažete da je nizak, ozbiljno ćete povrijediti njegov ego. Takvim komentarom ćete učiniti da se osjeća sićušno i ni nalik mišićavom drvosječi kakav bi volio biti.

3. Zar XXL kondom nije malo prevelik za tebe? Još gore nego da ste mu rekli da je nizak! Nemojte dovoditi njegove gabarite u pitanje ako ne želite da se dotični još više skvrči i onda ništa od strastvene noći.

4. Je li se to tebi prorijedila kosa? Ćelavost spada u najveće muške strahove jer dečki znaju da malo tko može biti ćelav, a istovremeno i muževan. Ne mogu svi biti Jason Statham.

5. Ne mogu spavati u tvom zagrljaju, tvoje tijelo je nekako tvrdo i mekano na pogrešnim mjestima. Kao da ste uzeli punu kantu smeća i bacili mu na glavu.

6. Kako je moguće da imaš toliko dlaka? Možda on i ima previše dlaka na tijelu, ali svakako se ne želi osjećati kao medvjed u ljudskom obličju, zato ga ne podsjećajte.

7. U stvari, ti ne znaš promijeniti gumu na automobilu? Svi muškarci to znaju, što je još jadan razlog više da se osjeća kao potpuni bijednik ako slučajno ne zna.

8. Imaš stvarno jedinstven penis! To je drugi način da kažete da je čudan.

9. Jesi li ikada razmišljao da izdepiliraš leđa? Pa, poslije ovoga će sigurno razmišljati.

10. Ti si mi kao brat! Ovime ste mu rekli da vam je vrlo blizak i da vam vaš odnos znači, ali da vam ni u najluđim snovima, čak ni pod djelovanjem velikih količina alkohola, ne bi bio seksualno privlačan. A to saznanje boli.

11. Čekaj, ti zapravo ideš u teretanu? Koji aspekt toga vas zapravo šokira? Djeluje li vam kao neki mlakonja koji ne bi mogao podići ni dvije kile iz benča?

12. Stvarno si proveo cijeli dan igrajući igrice? Osuđujete ga i govorite mu da je bezvrijedan, a istina je da i muškarci imaju pravo ponekad se opustiti.

13. Kad bih ja imala takve noge... Ok, dobro, ima ženske noge, shvatio je to vjerojatno odavno, ali se nadao da nitko drugi nije primijetio. Upravo ste mu razorili temelj lažnog samopouzdanja.

14. Vauu, stvarno možeš učiniti sklek? Dodajte mu sol na ranu, jer je vjerojatno dušu ispustio dok ga je napravio.

15. Voljela bih imati dečka koji je tako fin i duhovit kao ti. Pa možete, tu je pred vama!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj