13 stvari o kojima dečko misli tijekom misionarskog seksa

08/04/2015

Misionarska je definitivno Ross Geller poza u seksu.

1. Divno! Seksamo se. Da budemo iskreni, ove mu dvije tvrdnje prolaze kroz glavu tijekom seksa. No, neće se ni snaći i već će zapeti u misionarskoj pozi.

2. Čekaj, hoćemo li ostati u misionarskoj pozi cijelo vrijeme? Ha, nema ništa loše u ovoj pozi, ali nakon nekoga vremena postane slično situaciji kada ideš na tekmu Hrvatska-Norveška i na izlazu se nađeš u situaciji čoporativnoga stampeda. Još zaradiš i masnicu i misliš, ovo se moglo izbjeći.

3. Drobim li te? U svojoj si zbunjenoj glavi postavlja čudna pitanja, ali pretpostavlja da ti ne smeta. Nada se da će trajati još samo koju sekundu.

4. Grudi su mi znojne, a sve je ostalo hladno. Čekaj, ozbiljno?! Dovoljno dugo to radite i ljut je jer mu je poplun kliznuo na pod i ne može do njega.

5. Nema šanse da uživaš u neprekinutom klopkanju mojih testisa po tvojoj guzi. Ni njemu se to ne sviđa i smišlja razne metode prigušavanja zvuka.

6. Znaš, možemo raditi i druge stvari. U principu, bilo što. Predlaže ti da se otkotrljaš. Nekamo. To mijenja stvari uvelike. Please!

7. Mogu svršiti ovako, ali to se ne mora dogoditi. Bolji ste od ovoga.

8. Ovo je stvarno... to je to od mene. Umoran je. Ne može ga zadržati uspravnoga.

9. Jesi OK? Ti se ne mičeš, a on je ljut jer se nisi pomaknula.

10. Zašto se nismo jednostavno spoonali? Onda se barem ne biste oboje previše trudili, ali bi užitka bilo.

11. Samo mi dodaj ručnik. Mrzit će ako ga pogledaš u oči i kažeš mu da si umorna.

12. PRESTANI ME POKUŠAVATI POLJUBITI! Nije mu zgodno raditi dvije radnje u isto vrijeme.

13. OK, gotovi smo. Nas smo dvoje gotovi. Najradije bi ti rekao kako je imao najdosadniji seks na planeti, ali ne želi upotrebljavati superlative ni uspoređivati vaš odnos sa odnosom svojih roditelja. Prekasno. Sad je gol i misli o svojim roditeljima.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj