12 stvari koje frajere hlade u trenu

18/06/2016

Za neke nam je potpuno jasno, no neke bi vas mogle iznenaditi...

1. Spominjanje bivšeg u bilo kojem kontekstu, a posebice na način 'obožavala sam kad mi je X radio to i to...'. Ne, ne, ne!

2. Konstantno kukanje. Volimo kada su žene samopouzdane i samosvjesne, a ne kada kukaju zbog svega i svačega.

3. Neuredni nokti. Kako oni na rukama, tako i oni na nogama. A pod neurednima mislimo na prljave nokte, izgrižene nokte, ispucali lak, preduge nokte...

4. Skvičanje. Iliti oni glasovi izuzetno visoke frekvencije koje znate puštati kada sretnete najbolju prijateljicu, čujete omiljenu pjesmu ili ugledate najsavršenije cipele ikad.

5. Pretjerano nastojanje da budete seksi. Svega bi se tu dalo nabrojati, od pretjerano izazovne odjeće, makeupa, do isforsiranog ponašanja. Puno nam je više seksi kada ste suptilnije.

6. Neurednost. Koju uglavnom primjećujemo kada živimo sa ženom ili povrmeno provodimo noći s njom. Dlake po kadi su tipičan primjer onoga na što mislimo.

7. Glupost ili glumljenje neinteligencije. Iskreno, ne znamo što je gore. No ne biste vjerovali koliko žena vjeruje kako mi frajeri padamo na ne pretjerano inteligentne žene. Epic fail!

8. Glasno žvakanje. Hrane, žvakaćih, čega god. Nimalo seksi!

9. Pušenje. Pušači su vjerojatno jedini kojima ne smeta kada žena puši, ali nama ostalima je doista odvratno osjetiti dah mirisa pepeljare, a isti miris se osjeti i na odjeći, i na koži, i na kosi.

10. Loše tetovaže. Ma zapravo uopće jako primjetne tetovaže. Ok su neke malene, slatke, intimne, skrovite, no ogromne tetovaže koje je nemoguće ne primijetiti nisu nimalo seksi.

11. Napadno ponašanje. Nije nimalo seksi kada te netko konstantno napada i plazi po tebi. I mi volimo igrati toplo-hladno i to nam je puno zabavnije nego kada nam se netko besramno nabacuje svake sekunde.

12. Duck face. Stvarno ne možemo vjerovati da postoji netko kome je ovo seksi, kao ni to da postoje žene koje misle da s tim groznim izrazom lica izgledaju još privlačnije.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj