12 seks strahova svakog muškarca

12/10/2016

Mislite da žene puno razmišljaju o donjem rublju? Razmislite opet.

Ako ste mislili da frajere ne muči gomila seksualnih nesigurnosti, razmislite opet. Izvukli smo 12 stvari u seksu kojih se svaki muškarac potajno užasava.

1. Seks će biti grozan. Najčešći i najrealističniji strah. Nakon beskrajnog swipeanja, pripreme, biranja pravih riječi i strpljenja, loš performans bio bi (i jest) njegova najveća noćna mora. To je pravi razlog zbog kojega prije seksa odlazi u kupaonicu. Ode po kondome, a usput se na brzinu pomoli bogovima seksa.


2. Odabrat će pogrešno donje rublje. Da je izbor donjeg rublja bitan slažu se i muškarci. Što ako mu ne ide u prilog? Što ako ima mrlje? Što ako nije očekivao seks i obukao gaće na Batmana? To je djelomično razlog super brzinskog skidanja onda kad za to dođe vrijeme. Ne, to nije isključivo njegova nevjerojatna nestrpljivost da sa seksom krene što prije.

d

3. Neće imati kondome. Zapravo, ovdje je više riječ o dilemi. Sigurnost je u seksu na prvom mjestu, ali bi li vas trebao pitati imate li ga? Hoće li to značiti da je upravo napravio klasičnu početničku pogrešku? Šalje li tako poruku da biste se vi trebali brinuti o kontracepciji? Razumijete, činjenica da u tom trenutku nema kondome zapravo je najmanji problem. Problem je u porukama koje ta pogreška šalje.

4. Previše znoja na previše bitnim mjestima. Duge šetnje ljeti najomraženija su muška aktivnost na spoju. Baš kao i barovi bez klime. I vulkani. Osim ako se palite na miris mokrog psa koji trči po svlačionici.

5. Pitat ćete ga: „Je li unutra?“ Ovo je ozbiljan, duboki strah koji je itekako pravi, ali možda ne i realističan. Poput straha od duhova. Ili seksa s duhom koji će ga pitati: „Je li unutra?“

6. Ništa neće biti onako kako je planirao. Seks može početi, ali njegov penis jednostavno ne surađuje. Budući da je ovo nešto što on apsolutno nikako ne može kontrolirati, a itekako je moguće, jasno je kako je jedan od najgorih muških strahova gubitak erekcije u pogrešnom trenutku.

7. Glavnom će udariti u gornji dio kreveta ili će prdnuti. Pričamo o seksu. Sve je moguće, a posebno neugodne situacije. Možda će se nešto dogoditi, nasmijat ćete se i nastaviti dalje. Ali što ako ne? Što ako se ozbiljno ozlijedi ili u krevetu obavi veliku nuždu?

8. Da je svaka žena s kojom je ikad bio odglumila orgazam. Što ako je sve vrijeme mislio kako je dobar u seksu, a zapravo je toliko grozan da se žene sažalijevaju nad njim i jednostavno glume orgazme? Što ako sve zajedno sudjeluju u velikom grupnom razgovoru gdje ga ogovaraju i smiju mu se?

9. Penis će mu otpasti. Realan strah? Ne. Zastrašujuća pomisao? Definitivno.
10. Zaspat ćete. Nije toliko zastrašujuće koliko je obeshrabrujuće. Poput klišeja: „Je li ti bilo dobro?“, „Jesi li se naspavala?“ je još puno puno gore.

11. Umrijet ćete. Jednako kao da ste zaspali, ali sad zauvijek mora živjeti s krivnjom i razmišljati o tome jeste li umrli od dosade ili je seks bio dobar za umrijeti?

12. On će umrijeti. Nije najgora smrt na svijetu, ali zamislite situaciju u kojoj policija i narednik gledaju u vaš penis, dok vi sve to gledate napuštajući svoje tijelo.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj