11 neseksualnih stvari koje će ga navesti da razmišlja samo o seksu

11/12/2019

Golotinja nije jedino što pali muškarce Ovo je 11 neseksualnih stvari koje će izluditi svakog muškarca...

1. Podsjetnici na zapešću. Tko nikada nije zapisao neki važni podsjetnik na ruku, umjesto na žuti Post-It? Tipa, mali zeleni križić na ruci kemijskom olovkom koji bi nas trebao podsjetiti na to da trebamo kupiti blazinice u drogeriji. E, pa, čini se da je to frajerima djetinjasto i slatko. Ne razumijemo 100% zbog čega, ali i nama je slatko to što je to njima slatko. 
 
2. Ignoriranje. Ne želimo reći da muškarci vole kada ih u potpunosti ignoriramo, ali vole "nedostupnosti". Jer, cura koja ih malo ignorira ostavlja dojam snažne, neovisne, nedostupne - što znači ultra-privlačne.  
 
3. Neuredna kosa. Muškarci vide nešto neodoljivo u nama kada smo potpuno nesređene, čak i kada smo proveli 45 minuta ispred ogledala kako bismo postigli dojam BMB ("baš-me-briga"). Na kraju krajeva, muškarci ne moraju znati koliko vremena provodimo ispred ogledala.  
 
4. Dokoljenke.. Male slatke čarapice koje se penju do koljena, to vam je seksi? OK:) Muškarci jako vole look školarke u haljinici i soknicama, a mi mislimo da im se dokoljenke sviđaju jer zamišljaju kako ih skidamo…
 
5. Zijevanje. Ono što radimo čim se probudimo, ili poskrivečki u autobusu/tramvaju, dečki obožavaju. (Ovo nismo očekivali.) Ali razumijemo, drugim riječima, dečki veole sve ono što nas čini humanima, skužile smo…
 
6. Način na koji izgovaramo muška imena. Ovo nismo uspjeli dešifrirati: izgleda da se dečki jako pale kada izgovorimo njihovo ime.
 
7. Žene inteligentnije od njih. Neki to neće priznati, ali u biti ih jako pali kada ste pametniji od njih.
 
8. Strije. Stvari koje mi obožavamo, oni mrze. Naprimjer, platforme. U ovom slučaju, oni na nama obožavaju ono što mi mrzimo - strije! To nismo očekivali!  

9. Šilterice. Da, kapa za bejzbol im se jako sviđa na našoj glavi. Jer s time ostavljamo dojam opuštene cure koja im se jako sviđa.
  
10. Chokeri. Ova ogrlica koja je stegnuta uz vrat ih jako pali. Jer čini naš vrat sofisticiranim i elegantnijim.
 
11. Žene kojima su oni privlačni / i koje ih vole. Priznajmo, na to ipak najviše padaju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj