10 znakova da za njega niste samo jedna od mnogih!

12/05/2020

Frajeri možda i nisu uvijek najvještiji na riječima, ali zato mi žene jako dobro čitamo između redova...

On je vaš oslonac u svakom trenutku. Nije lako niti jednostavno biti potpora nekome kome su sve lađe potonule. Često puta niti ne znamo kako. No ako on, unatoč neznanju, pokazuje volju da vam olakša život i da bude tu za vas, znajte da mu mnogo značite.

Uz njega se osjećate sigurno, zaštićeno i voljeno. On je tu za vas kad god vam treba oslonac. Pred njim se ne sramite zaplakati i znate da će, kada vam bude potrebno, on biti tu da vas, zagrli, utješi i da vam kaže kako će sve biti u redu.

Često vaše potrebe i želje stavlja ispred vlastitih. Iako u vezi često njegovo ponašanje uzimamo zdravo za gotovo i smatramo da se neke stvari podrazumijevaju, dečko koji će svoje potrebe postaviti iza vaših, dečko je koji će zasigurno uvijek biti tu za vas.

Apsolutno možete zamisliti budućnost s njim. Bez obzira imali vi kompletnu viziju budućnosti pred očima ili jednostavno možete zamisliti budućnost s njim, to je definitivno znak da vaša veza ima potencijala.

On je vaš najbolji prijatelj, i vi ste njegova najbolja prijateljica. Možda ste još uvijek u počecima veze kada iskre frcaju na sve strane, no vjerujte nam da će jednom medeni mjesec završiti. naravno da ćete i dalje osjećati privlačnost (ili biste barem trebali), no tu nastupa važnost vašeg odnosa povrh same privlačnosti. Znate li se zajedno zabavljati, družiti i jednostavno uživati u međusobnom društvu, otkrili ste svoju srodnu dušu.

Sluša, čuje i pamti sve što kažete. Ili barem nastoji slušati vas. Bez obzira na to koliko ste ponekad nerazumni, neutješni, neshvaćeni ili luckasti. Koliko god ovo djelovalo nevažno, frajer kojemu je stalo do vas željet će znati što se sve dešava u vašoj glavi.

On je vaš najsnažniji pokretač i motivator. Možda ste osoba kojoj u životu često fali hrabrosti, a možda na dnevnoj bazi imate mnoštvo poduzetničkih ideja ili želja što biste htjeli ostvariti. Važno je da imate nekoga tko vjeruje u vas i ohrabruje vas da realizirate svoje ideje, koliko se god one ludima činile.

Pomisao o životu bez njega zvuči kao nešto nemoguće što ne želite ni zamišljati. Pritom ne mislimo na materijalnu ovisnost. Ako doista uživate u tome što je tu za vas u svakom trenutku života i ako vam je nezamisliva pomisao da kroz život morate kročiti bez njega, on je taj!

On vas u svakom trenu zna nasmijati i oraspoložiti. Možda su njegove šale potpuno besmislene, njegov smisao za humor čuda ili djetinji, no ako vam svojim šalama i postupcima uspijeva donijeti osmijeh na lice, smatrajte se sretnicom. Jer u životu je ponekad dovoljno upravo to da netko na vas djeluje kao antistresna terapija.

Promjene vas zbližavaju. I pritom mislimo na doista značajne promjene koje se mogu dogoditi u životu jednog para. Promjena posla, mjesta stanovanja, dijete - sve su to promjene koje htjeli mi to ili ne, utječu na našu vezu. Ako vas takve promjene zbližuju, slobodno odahnite, jer su parovi koji se drže zajedno, parovi koji opstaju.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj