10 zanimljivih stvari o frajerima koje nas uvijek iznova iznenađuju

14/05/2019

Primitivni nagon im jednostavno kaže da pogledaju cice na onoj plavuši, no to ne znači ništa. Za 30 sekundi vjerojatno se neće sjećati ni cica ni plavuše...

Gledanje u druge žene ne znači da žele biti s njima. Primitivni nagon im jednostavno kaže da pogledaju cice na onoj plavuši, no to ne znači ništa. Za 30 sekundi vjerojatno se neće sjećati ni cica ni plavuše.

Kada su frajeri napaljeni, mozak im je gotovo u potpunosti isključen. Koga lažemo... Kada su napaljeni, mozak im je potpuno isključen, bez onoga 'gotovo'. 

Frajeri mokre na najnevjerojatnijim mjestima samo zašto što je super osjećaj olakšati se,bez puno brige gdje ćete to obaviti. Iliti jednostavno zato što mogu. Kada vidimo neke wc-e, i mi često poželimo biti frajeri.

Udarac u mošnje najgora je bol koju je moguće zamisliti. Ili barem tako tvrde frajeri. A kada se mi žene pobunimo uvjeravajući ih kako su trudovi definitivno gore iskustvo, oni nas uvjeravaju kako mi barem nakon trudova dobijemo najljepšu moguću nagradu na svijetu - dijete, dok oni dobiju samo mučninu i suze. 

Frajeri mrze kada se prosuđuje njihova muževnost. Bilo fizička, bilo ona u vidu 'muževnih' vještina i znanja. A jasno nam je i zašto. Navedeno je posebno nezgodno za frajere koji se recimo boje pauka, nikada ne vježbaju, ali zato odlično peku kolače.

Masturbacija im je zabavna, jednostavna i donosi im užitak zbog čega često uživaju u njoj.Nekada to rade jednostavno kako bi ubili vrijeme, nekada kada su jednostavno napaljeni, ali svakako to rade često, čak i oni koji su u vezi.

Erekcije su divlje i ne može ih se ukrotiti. One se svojevoljno pojavljuju i nestaju i nemoguće ih je kontrolirati, a znaju se pojaviti u potpuno neočekivanim situacijama.

Frajeri baš i ne vole svoja muda. Vole ih dovoljno da se ne žele odvojiti od njih, no stalno im se gnječe u boksericama, smetaju im kad sjedaju i izuzetno su osjetljiva. Penisi su im nedvojbeno draži.

Niti njima nije najjasnije otkud se stvore sve moguće dlake nakon što izađu iz kupaonice. Jer daleko od toga da čupkaju stotine dlačica u namjeri da stvore što veći nered i vama dignu živce.

Brijanje smatraju napornijim od brijanja nogu. Iako su naše noge znatno veća površina, zapravo je jedna glatka površina koju je relativno lako obrijati. Brada, tvrde oni, i nije baš. Budući da su tu i nos, i usta, i kosti čeljusti, i vrat...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj