10 tajni o maženju koje vam on neće priznati

05/03/2018

One sekunde kada zaspete, maknut će ruku...

1. Što god da vam kaže, jedan maleni dio njega i dalje misli na seks. Možda su njegove namjere čiste, možda se stvarno želi maziti, ali svejedno neće imati ništa protiv ako stvari eskaliraju.

2. Maženje za njega nije super ugodno. Ruka niti jedne osobe ne bi trebala biti svijena pod tim kutem dok istodobno podnosi težinu značajnog dijela tijela druge osobe. Vjerojatno pati, trpi i šuti samo kako bi vama udovoljio.

3. Ne može si baš pomoći što se erekcije tiče. Možda vjerujete dugačije, ali on doista ne upravlja njime. I zapravo mu, kada se ovaj razbudi, nije nimalo lako ugodno ga smjestiti negdje između svog trbuha i vaših leđa.

4. Njegova je ruka odavno zamrla. Ležite li na njegovoj ruci dulje od 10 minuta, možete biti sigurni da ju više ne osjeća.

5. Trudi se ne ispustiti vjetar toliko dugo da bi vjerojatno mogao konkurirati za knjigu rekorda. E to je džentlmen!

6. Vjerojatno muku muči s balansiranjem na rubu kauča ili kreveta. Svim silama se trudi ne pasti samo kako bi vaam bilo ugodno.

7. Čeka da zaspete prije nego se otkotrlja na svoju stranu kreveta. Na kojoj se napokon može rastegnuti i opustiti kao čovjek.

8. Negdje sa strane drži mobitel, taman izvan vašeg vidnog polja. Vi ste mislili kako samo leži i ne radi ništa, a on vrti po Instagramu.

9. On stvarno voli maženje. Bez obzira na neudobnost i bez obzira na to što vam to ne želi priznati, itekako voli stisnuti se uz vas.

10. Ponekad vas čak gleda kako spavate i smiješi se razmišljajući kakav je sretnik. Onda se sjeti kako mu je ruka utrnula još prije sat vremena pa ju izvuče i zavuče se pod pokrivač kraj vas.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj