10 stvari kojima nas frajeri potpuno izluđuju

01/07/2016

Na našu veliku žalost, ne na onaj način kako bismo mi to voljeli...

Frajeri bivše cure često imaju naviku zvati luđakinjama, no očigledno ne primjećuju da su upravo oni ti koji nas svakoga dana malo pomalo vode do ludila. A evo i čime:

1. Upoznajete ga, počinjete dejtati, želi s vama provoditi svaku slobodnu sekundu. A onda odjednom mijenja ploču. Nešto se u njegovoj glavi promijenilo i odjednom insinuira kako ste vi ta koja stalno zahtijeva pažnju i kojoj stalno nešto treba.

2. On isključivo šalje poruke i gotovo nikad ne zove. Shvaćamo da danas postoje razni kanali komunikacije, no zar je doista takav problem okrenuti broj i čuti nam glas??!

3. Treba mu nevjerojatno puno vremena da odgovori na poruku. Ok, nekad radi, ili je nečim zauzet, i ne može uvijek odgovarati. Ali što je s onim situacijama kada je doma, ne radi ništa i dopisuje se s nama, gdje vidimo da piše 'na mreži', no svejedno mu treba nekoliko minuta da natipka tih par riječi.

4. Nekim danima šalje vam poruke po cijeli dan, a onda odjednom kao da nestane s lica zemlje. Ali ozbiljno, gdje nestane? Znamo da je njegov mobitel uvijek uz njega, dakle, u čemu je problem?

5. Pošaljete mu podužu poruku nakon savjetovanja s prijateljicama koje su vam rekla da ništa ne šaljete, ali ste vi ipak poslali, a onda on odgovori 'ok', ili ne odgovori uopće.

6. U prvim danima i tjednima veze, na sve moguće načine vam pokušava dokazati koliko mu se sviđate, no čim vi njemu (po)kažete isto, odmah se distancira jer 'sve postaje preozbiljno, prebrzo'.

7. Svaki put isplanira druženje za vas dvoje, na nekom zanimljivom mjestu, no njegovi planovi uvijek uspiju nekako propasti. Ili on iz nekog razloga u zadnji čas mora otkazati, ili se, što je još gore, ni ne javi, ni ne pojavi.

8. Svidite se međusobno jedno drugome na nekoj od dejting aplikacija, a onda se on nikada ne javi, ili 'komunikaciju' prekine doslovno nakon prvog 'bok!'. Nije li poanta takvih aplikacija da, kada se netko nekome svidi, upoznaš tu osobu i odeš na dejt s njom?

9. On nije spreman na vezu jer je u deficitu s vremenom/u lošoj fazi/jeddnostavno nespreman, iako vam stalno ponavlja kako ste divna, zabavna, draga, sofisticirana, njegova djevojka iz snova, i nikako da vas pusti na miru.

10. Zove vas da vam kaže kako kreće od prijatelja prema vama, a onda se pojavi nakon više od sat vremena. A onda ne dao bog da ga pitate zašto mu je trebalo toliko vremena...


Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj