10 stvari koje provjereno odbijaju frajere!

12/03/2020

Cosmo je tu da vas upozori prije nego vaš (potencijalni) dragi pobjegne glavom bez obzira!

Muškarci su jednostavna bića, bez obzira na to što vi mislili o njima. No, upravo zbog toga, cijene jednostavnost i spontanost, ali i opuštenost u vezi. Trudite li se previše učinitit ga sretnim, možda ćete učiniti upravo suprotno. Ponekad su i najneprimjetnije stvari od izrazite važnosti za uspjeh vaše veze. Ovih 10 stvari totalno će ga odbiti, pa vam savjetujemo da ih izbjegavate:

Predugi nokti. Muškarci vole lijepe i uredne nokte na ženama, ali ne i nokte kojima riskirate ozbiljne ozljede. Predugi nokti za njega će izgledati neuredno i neprivlačno. I napadno!

Podcjenjujete se. Pametan, ambiciozan i siguran muškarac bit će oduševljen vašom inteligencijom. Primijetite li kako se konstantno prilagođavate svojem muškarcu kako biste ga privukli (i zadržali), a pritom „gubite“ svoju osobnost, vjerojatno izlazite s previše neinteligentnih muškaraca. Takvi muškarci ne cijene vašu posebnost.

Priljepljeni ste za njega. Svakom muškarcu (da bi bio muškarac) potrebno je vrijeme za sebe. Dajte mu prostora – koliko god mu je potrebno. Nakon nekog vremena, primijetit ćete kako će trčati za vama.

Ponašate se kao da ste mu majka. Poznati psiholog Sigmund Freud rekao je da muškarci na neki način žele biti u vezi sa svojom majkom. Možda. Muškarci žele ženu koja je savršena, baš poput njihove majke, ali sigurno ne žele imati drugu majku.

Koristite previše parfema. Parfem bi trebao naglašavati vaš prirodan miris koji će isticati vašu posebnost. Ipak, ništa nije gore od ljubljenja ženskog vrata natopljenog prejakim mirisom.

Nosite prejaku šminku. Nosite šminku kako biste istaknule karakteristike lica – ne da stvarate nove!

Posvuda ostavljate odjeću. Ovo je jednostavno pravilo. Živite li zajedno, odjeću ostavljajte kod kuće. Ako ste u ranoj fazi veze, nemojte ju ostavljati u njegovom stanu, a isto vrijedi i za ostale stvari.

Upuštate se u flert s drugim muškarcima. Najlakši način da ga naljutite jest „nevinim“ flertom s drugim dečkom, a najviše onda kad je to pred njim. Ako vam je toliko dosadno u životu da svijesno tražite dramu, nezreli ste za vezu. Budite solo dok ne odrastete.

Uvijek ste mu dostupni. Bez obzira na to u kojoj ste fazi veze, pobrinite se da imate ispunjen život izvan nje. Ako ga gušite, on će sigurno pobjeći.

Negativni ste. Sretan i siguran muškarac izbjegava negativne žene u širom luku. Ne budite mrzovoljne i mračne već cijenite ono što imate.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj