10 stvari koje frajeri misle o vašoj frizuri

03/11/2015

Ovako ćete ga u potpunosti izluditi.

1. OK, samo mirno. Je li se šišala? Je. Je li? Nemam pojma. Ne primjećujem nikakvu razliku. Smješkat ću se i klimati glavom, a ako me pita konkretno pitanje leći ću na pod i bit ću jako, jako miran. To funkcionira sa životinjskim napadima, trebalo bi i s ovim zar ne?

2. Je li kraća? Mogla bi biti kraća. Možda bi se mogao iskrasti do WC-a i provjeriti njezine stare fotke na Facebooku zbog usporedbe. Da, to ću učiniti.

3. Poprilično sam sigurna da je to identična boja kose koju je imala i prije. Možda je malo tamnija. Malo. Ili svjetlija. Je li svjetlija? Zašto bi to uopće napravila? Zašto bi nekome platila za tako minimalnu razliku. Bi li to napravila? Želim reći da ne bi, ali više ni sam ne znam u što bih vjerovao.

4. Volio bih da se obrije na nulu. Pa što? Onda bih barem znao da je nešto drukčije. Zašto mi ovo ne može olakšati?

5. Ne. Doslovno ne vidim nikakvu razliku i siguran sam da je na to potrošila četvrtinu plaće. Toliko bi toga mogao napraviti s tom lovom. Mogao bih kupiti Playstation 4. I ono što je još bolje je to da bi ljudi primijetili razliku između mene bez Playstationa i mene s Playstationom. A to je samo jedna ideja.

6. Samo ću reći da izgleda super. Sve je u načinu. Moram biti spreman odmah nakon toga promijeniti temu na nešto što me čini manje nervoznijim, npr. što se događa nakon što umremo.

7. Vau. Plan je upalio. I opet...ne osjećam se ništa bolje. Sad imam brdo pitanja. Što ako je novac zapravo potrošila na neke skupe cipele i izmislila je da ga je potrošila na šišanje kako ju ne bi pitao gdje je novac i otkrio da je šopingholičarka?

8. Sad uopće ne mogu uživati u večeri jer joj ne mogu prestati buljiti u kosu. ŠTO TI SE DANAS DOGODILO? ŠTO SI NAPRAVILA S GLAVOM? I hrana mi ima okus po kosi.

9. Probdio sam cijelu noć gledajući ju kako spava. Tri ujutro je i ne mogu prestati buljiti u nju. Moram znati što ide pod „šišanje“, ali sad je prekasno. Ako ju pitam, znat će da sam lagao kad sam rekao da izgleda super.

10. Poludjet ću zbog ovoga. Možda je ovo jednostavno jedna od onih stvari o kojima nikad nećemo znati ništa. Poput zvuka pljeskanja s jednim dlanom.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj