10 poteza kojima vam poručuje 'Trenutno nisam raspoložen za vezu, ali možemo nastaviti sa seksom...'

27/01/2021

Naučite čitati između redaka, za svoje vlastito dobro...

1. 'Možda bismo uskoro trebali vezu početi smatrati ozbiljnom.' Da, nema ništa romantičnije od toga kada 'možda uskoro' čujete u ovom kontekstu. Ili hoćeš ili nećeš, nema možda uskoro, za nekih tjedan, mjesec, pola godine...

2. 'Pomalo me plaši koliko nam je dobro zajedno.' Ovo je jedan on najčešćih izgovora kada 'nisu spremni za vezu'. Pa onda kada nama ovakve igre dosade završe u drugom gradu, samo zato što ne mogu podnijeti gledati nas sretne s nekime kome nije bilo predobro da bi bilo istinito i koga to nije plašilo.

3. 'Tajming je jednostavno loš'. Ok, ovo je pošten izgovor. Siječanj je loše vrijeme za započeti vezu i povezati se s nekim na svakoj mogućoj razini. To je scenarij koji puno bolje odgovara travnju...

4. 'Želim biti s tobom, ali...' Bilo što što izgovori nakon ovog ali je nebitno. Jer ako želiš biti s nekim, bit ćeš. I točka!

5. 'Želim da zasad sve ostane ovako kako je.' Misliš u sivoj zoni gdje kao nismo zajedno, ali se redovito vidimo i seksamo, a to ti je sve zapravo izgovor da si single ako upoznaš neku koja te obori s nogu.

6. 'Nemam vremena posvetiti ti onoliko pažnje koliko zaslužuješ.' Svatko može posvetiti nekome vrijeme koje misli da taj netko zaslužuje i ovo je jedno obično s*anje.

7. 'Zašto ne dođeš do mene da pogledamo film?' Misliš ne da ti se izvesti me negdje i potruditi se da se stvarno odlično zabavimo, nego bi me radije vidio pod sobom nakon prvih 20 minuta neke bezvezne komedije...

8. 'Trenutno nisam raspoložen za vezu.' U prijevodu, vjerojatno nikad neću htjeti baš vezu vezu s tobom, ali nemam ništa protiv povremenog druženja i seksa.

9. 'Bit ću s frendovima tada u toliko sati, trebala bi svratiti.' Da, da potrošite vrijeme na upoznavanje hrpe ljudi kojima se nećete sjećati imena i da gledate kako vam jednom u dva sata posveti pola minute pažnje. Ne hvala! Ženu se van zove na drugačiji način!

10. 'Vidimo se možda kasnije?' Želi li vas vidjeti, izjasnit će se gdje točno i kad točno želi da se vidite. U ovim varijantama, vjerojatno nećete dočekati poruku da dolazi k vama. A ako se i javi, to će biti doslovno 5 minuta prije nego se odluči pojaviti jer, vi eto nemate ništa pametnije za raditi od čekanja da se on pojavi.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj