10 poruka koje šalje muškarac koji iskreno voli!

12/05/2020

Ponekad je važno naučiti čitati između redova jer i naizgled najjednostavnija poruka može značiti puno više.

Ljubav je jedna od onih stvari koju je nemoguće razumjeti ili objasniti, ali ne postoji ljepši osjećaj. Možda vam ON još nije rekao da vas voli, ali je to pokazao na svoj, suptilan način. A možda to čini svakodnevno naizgled uobičajenim porukama.

Tako sam ponosan na tebe. Prava je rijetkost biti istinski ponosan na nekoga koga ne volimo. Razmislite o tome. Ponos obično predstavlja osjećaj zadovoljstva zbog nečijih dostignuća. Dakle, ako je muškarac ponosan zbog postignuća njegove ljepše polovice, njezina su dostignuća na neki način i njegova.

Imam plan za savršen vikend za nas dvoje. Ako danima unaprijed razmišlja o tome kako će s vama provesti vikend, to sigurno nije muškarac koji razmišlja o strategiji pomoću koja će vas odvesti u krevet (ili nestati bez traga.) U slučaju da vaš dečko ima ambiciozne planove, budite sigurni da on onda ima ambicije i da ostane dugo s vama, u ozbiljnoj vezi.

Iznenadne 'Nedostaješ mi/Volim te' poruke. Ova vrsta poruka otkriva da muškarac razmišlja o vama tijekom cijelog dana, bez obzira na to gdje se on nalazi. Ako vam vaš dečko stalno govori da mu nedostajete, to je vjerojatno zbog toga zato što ste mu stalno u mislima.

Jesi li jela? Za nešto neiskusnije, ova bi se poruka mogla činiti sasvim normalnom, ali mogla bi značiti puno više. Kad im je do nekoga stalo, oni imaju potrebu štiti tu osobu na sve moguće načine. Zato je ova poruka njegov način da vam pokaže da se brine za vas.

Zašto bi morala u teretanu? Drugim riječima: 'Volim te baš ovakvu kakva jesi.' Naravno da oba partnera moraju voditi računa o prehrani i tjelovježbi, kao i o svom cjelokupnom izgledu, ali su te iste stvari u njegovim očima puno manje važne kad su u vas potpuno zaljubljeni i teško im je zamisliti da možete izgledati još i bolje.

Ovaj film/knjiga/pjesma me podsjetila na tebe. Jednom kada se zaljubite, sve stvari koje radite tijekom dana podsjećat će vas na voljenu osobu. Ako vam stalno govori da ga nešto podsjeća na vas, znači da mu ne izlazite iz glave!

Poruka koja u sebi sadrži riječ 'maženje' ili se na bilo koji način odnosi na tople zagrljaje. Ovo je dio koji čisti seks razlikuje od onog ljubavnog. Ako vaš dečko uživa u vašim zagrljajima i maženju, postoji velika mogućnost da gaji jake i intenzivne osjećaje prema vama – one koji nadilaze čisto seksualno zadovoljstvo.

Ostanimo kod kuće večeras. Sami. Jednostavno, ako vaš muškarac petak ili subotu navečer preferira provesti kod kuće, s vama, znači da ste mu vrlo važni.

Volio bih da si sada ovdje. Ako dobijete ovakvu poruku od svog dečka, vrlo je vjerojatno da je zaljubljen u vas. Prava ljubav podrazumijeva stalnu naklonjenost. Ako vam vaš partner šalje ovakve poruke dok je zauzet drugim stvarima, onda je bez sumnje riječ o ljubavi.

Moja mama bi te voljela upoznati. Muškarci svoju majku nikada neće zamarati ženama u koje nisu zaljubljeni. Zato je ovo jasan znak da mu puno značite. Dakle, ako je došlo vrijeme za upoznavanje dviju najvažnijih žena u njegovom životu, onda taj muškarac vidi budućnost s vama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj