10 misli koje muškarcima prolaze kroz glavu kad im ne odgovarate na poruku

21/04/2016

Obožavamo glumiti hladnu ženu koja će tek u sitnim dozama pokazati koliko joj je zapravo stalo. I, iako mislimo da ih naše ignoriranje poruka ili odgađanje odgovora ne dira, i muškarci imaju svoje strahove i nesigurnosti koji se posebno pokazuju baš u ovakvim slučajevima. Cure, sljedeći put kad mobitel stavite na vibru, znajte da se s njim događa nešto ovakvo.

Bolje bi joj bilo da me se kloni par dana.

Ružno je pomisliti ovako nešto ali priznajte, i vama to prođe kroz glavu kada vam netko ne odgovori na poruku. Postoji pregršt razloga koji mogu opravdati to što ne odgovarate na poruke i većina razloga podrazumijeva da se vama ili nekom vama bliskom dogodila tragedija ili nesreća pa vas je to spriječilo. Ako ste mrtvi, to je poprilično dobar razlog da ne odgovarate na poruku, za sve ostalo nema opravdanja.

Ne želim slati poruke na koje mi nitko ne odgovara.

Niko ne želi biti ta osoba koja čeka s druge strane telefona na sve načine pokušavajući produžiti konverzaciju, šaljući po par rečenica na svakih par sati dok ne shvati da zapravo priča sama sa sobom.

Možda joj nije stigla moja poruka.

Ovo je podjednako loše kao i prethodna situacija. Ponovno slanje iste poruke također je loša ideja.

Je li ovo neka psihološka igrica?

Možda želi da vidi kako ću reagirati? Ako je ovo neki test, neće dobiti odgovor.

Baš me briga za ovo, idem raditi nešto drugo.

Frajeri imaju urođenu osobinu da jednostavno ostave telefon negdje u kutu sobe i zaborave da ga uopće imaju narednih par sati. Budimo iskreni, ako izigravate neuhvatljivu djevojku do koje je teško doći, budite svjesne da najveći postotak svog vremena oni ne razmišljaju o tome jeste li im odgovorili na poruku ili niste.

Stigla mi je poruka, možda je od nje.

Kad god se nadate da ćete dobiti poruku od nekog, ispostavi se da je to samo poruka od vašeg operatera koja vam javlja da niste platili račun i da to možete da učiniti online.

Možda sam pogriješio u nečemu?

Ako pomisli ovako nešto, vjerojatno je riječ o tome da već osam sati nije dobio nikakvu poruku od vas. To je trenutak kad će ga početi proganjati ozbiljna sumnja da ste možda ljuti na njega.  

Što sam napravio, pa nisam valjda čudovište da mi se ne želi javiti?

Ovakva misao proći će mu kroz glavu nekoliko puta prije nego ode na spavanje. To je trenutak kad će početi analizirati svaku riječ iz vaše posljednje poruke, i tek tad će se zapitati je li negdje pogriješio.

Da ju pokušam nazvati?

Ne. Nitko to ne bi napravio, osim ako se radi o hitnom slučaju. Čak i tad bi prije birao broj za Hitnu pomoć.

Ako mi se ona ne javi, neću ni ja njoj.

Vaša je veza na tankom ledu. Možda ste samo bile zauzete i niste mu se javile do sljedećeg dana. U tom slučaju, sve je u redu. A možda se radi i o tome da se vaše dopisivanje pretvorilo u hladni rat porukama i vaš će ponos odlučiti o tome hoćete li izgubiti potencijalnu srodnu dušu.

Lena Sudar

Novo

Komentiraj