Kako postati Victoria's Secret anđeo

10/10/2016

U osam ne-tako-jednostavnih koraka.

Gledajući jednostavno savršene modne revije najpoznatijeg branda za donje rublje, Victoria's Secret, gotovo je nemoguće da se svatko od nas bar jednom nije zamislio kako po pisti s krilima hoda uz Adrianu Limu ili Liliy Aldridge. Stvarno, tko od nas ne bi htio bar jednom osjetiti sve oči na sebi dok pismo hoda u grudnjaku vrijednom 10 milijuna dolara?

Ali, iako su šanse da ćete imati priliku Arianu Grande zakačiti svojim gigantskim krilima jako male i gotovo nepostojeće, svi smo opsjednuti pitanjem na koji način modeli dobivaju ovaj posao iz snova.

Pa, put nije lagan. Ako ste mislili da je put do karijere modela težak, on je samo zagrijavanje za ono kroz što su prošle anđelice koje danas gledamo s maksimalnom dozom zavisti.

1. Počinju vrlo rano. Taylor Hill, koja se skupini pridružila 2015., potpisala je ugovor s agencijom dok joj je bilo samo 14 godina, nakon čega je napustila školu kako bi nastavila ganjati karijeru modela. Bez obzira na to, Hill je i dalje završila srednju školu i to čak dvije godine ranije od planiranog.

2. Jednom kad počnu, rade bez prestanka. Danska manekenka Josephine Skriver hodala je pistama na 54 revije u prvoj sezoni – od New Yorka, preko Pariza, pa do Milanskog Fashion Weeka. Trud se isplatio i uskoro je pozirala za talijanski Vogue.

3. Rade na svojim društvenim mrežama. Ako ste mislili da producenti Victoria's Secret revija traže isključivo izgled, prevarili ste se. Ed Razek, glavni producent, kaže kako u svojim modelima traži i pravu osobnost. Pa, osim što ćete imati brojeve, dobar Instagram profil mogao bi vam i donijeti željeni ugovor.


4. Bore se za mjesto revije Victoria's Secret... za PINK.
Prema nekima „dječji odjel“ slavnog brenda, PINK je vrlo bitan dio putovanja prema glavnoj nagradi. Naime, Taylor je svoju prvu PINK reviju nosila 2014. godine, a nedugo nakon toga prebacili su je i na glavni brend, a iste je godine i službeno postala Anđeo.

pink

5. Bore se za mjesto u glavnoj reviji. Osim Anđela (i još nekoliko slavnih iznimaka), svi modeli moraju proći kroz poprilično brutalan casting kako bi zaradili svoje mjesto u VS reviji. Od 500 modela koji dobiju svoju priliku, odabiru ih samo 44. To izgleda otprilike ovako:

6. Na pisti pokažu svoju najbolju verziju sebe. Šalju poljupce, zabavljaju se s gostom glazbenikom i pokazuju da im je zabavno. Puno su za to radile.

1

2

3

7. S uzbuđenjem iščekuju veliki poziv. Ako vam ponude status Anđela, službeno ste ostvarili svoj najveći san u svijetu modelinga, ali ne samo da dobijete priliku nositi ogromna krila na pistama. Modeli s ovom titulom postaju zvijezde preko noći i u nevjerojatno kratkom roku postaju sami svoj brend. Osim toga, više se ne moraju boriti za sitne poslove.

celebrity

8. Zarađuju puuuuno novaca. U Forbesovoj listi za 2016. godinu, pet modela prvi vrhu liste trenutno je ili nekad nosilo titulu Anđela VS-a. Sumnjamo da je riječ o pukoj slučajnosti.

Gisele Bündchen, koja je ostvarila sedmogodišnju karijeru kao model VS-a, u prošloj je godini zaradila oko 30 milijuna dolara. Pa, malo je reći da se trud naposljetku ipak isplati.

anđelice

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj