Znamo kako ćete istaknuti noge

26/06/2017

Svi već jako dobro znamo ono pravilo o isticanju samo jednog dijela tijela. Dekolte i noge u kombinaciji ne dolaze u obzir! Blogerica Matea Frajsberger pokazat će vam na KiK odjevnim kombinacijama kako istaknuti noge, a ne izazvati prometni zastoj:)

Ovoga puta odlučila sam pokazati onaj ''donji'' dio! Osim što se muškarci vesele, moramo priznati da smo i mi jedva dočekala obući kratke hlače, haljine i suknje.

Istaknuti noge možete na sva tri načina, ali meni je ovaj u varijanti kratkih hlača ipak najdraži. Kao što mi je netko davno rekao: ''Noge se moraju pokazati, ali samo ako su održavane i tamne''. Ja ću na tonu svojih još poraditi, a do tada pogledajte moju KiK kombinaciju kako istaknuti noge.

g

Na sebi nosim bijelu bluzu kratkih rukava s plitkim V izrezom. Osim što ju možete nositi na posao, idealna je za kombiniranje u jednostavnim dnevnim ili večernjim varijantama. Uz nju nosim kratke crne hlačice s obrubom od čipke, a kao detalj, torbica s prugicama. Jer ljeto nije ljeto bez prugica!

IMG_3375

Bonus trik: poigrajte se nakitom u zlatnoj ili tirkiznoj boji, i imate pravi ljetni look

Samouvjerena si, imaš vlastiti stil i želiš ga pokazati? Prijavi se na KiK lice 2017. i osvoji 30.000,00 kn u velikom finalu!

v

g

Piše: Matea Frajsberger

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj